xxaysegull Merhaba adetim gecikeli 28 gün oldu düzensiz bir adet dönemim var en son gecikmenin 7. Günü kan testi yaptırdım negatif çıktı bu sabah idrar testi yaptım hayalet çizgi göründü 5 dk içinde daha önce bu durumu yaşayan var mı?
Nesfur41 xxaysegull Ben tam 28. Günümde sip silik çizgiyle öğrendim kan verdim 82 çıktı 🌸benim adetilerim düzenli ama o ay allahın işi işte adete 3 gün kala yumurtlamışım o günde korunmasız ilişki olunca 😂7. Günü negatifti 14. Günü negatifti 20. Günü negatifti idrarda ama
ssahin22 Nesfur41 ay ben gecikmenin 2. günü erken gebelik ve kaset test yaptım negatif. 4 günü kan verdim negatif. Bügün gecikmemin 7. günü benimde mi böyle acaba😄 doktor biraz daha bekleyelim kandan bakalım tekrar dedi
xxaysegull Nesfur41 sizin sayenizde umutlandım yarın bir kadın doğuma gidip kan vericem inşallah güzel sonuçlarla gelirim
xxaysegull Nesfur41 merhaba muayeneye gittiğinizde size birşey denmiş miydi yoksa sadece kan testi mi yaptırdınız da öğrendiniz
Nesfur41 xxaysegull Ben direk özele gittim acilden girdim hiç muayene olmadım direk bankodakine gebelik için kan vercem dedim öyle yaptım devlet acilde yapmıyolar zaten artık ya kadın doğuma git diyor ya da sağlık ocağına aile hekimine