13Gamze08 AleynaResul himm doğum paketi almadımi sadece doğumda mi indirim sağlandı bende şansımı denicem
Moonlight7 13Gamze08 merhaba benimde eşim askeri personel hastanede indirim vs uyguluyorlar fakat paketler hakkında bilgim yok bazı hastanelerde indirim bile olmuyormuş benim gittiğimde var %30 indirim sağlıyorlar. Sağlıkla alırsınız inşaAllah kucağınıza ☺️
ikitosbikannesi_ Filiz-kkn04 medova medicanada paket yoktu sadece doğum ücreti varmış oda 20bin TL tabi doğum 2024 de olacağı İçin 2024 ücreti ne olur bilmiyorum
Filiz-kkn04 ikitosbikannesi_ medovaya gidiyorum bende bi ay öne sordum Doğum paketi 50 bin dediler ayşegül hocayla normal Doğum da 25 bin dediler banada
ikitosbikannesi_ Filiz-kkn04 hocadan kaynaklanıyor olabilir mi ki ? Yada bebek haftasından dolayı ? Benim hoca Aysel kamer. Ben fiyatı 9 kasım tarihinde almıştım.
Filiz-kkn04 ikitosbikannesi_ büyük ihtimal hocadan kaynaklanıyor profesör doktormuş ayşe gül hoca belki ondandır ben gittigimde 12 13 haftalıktım hatta afiş vermişlerdi
ikitosbikannesi_ Filiz-kkn04 ondan kaynaklanmıştır prof olduğu İçin. Bende bu içerik görselinden aynı işlemler yazıyor.