mervederin Merhabalar, internet üzeri e bebekten alışveriş yapıyorum ama yenidoğan bebek için uygun olan beden 3ay mıdır yenidoğan mıdır ? Çok küçük mü kalıpları yenidoğan alsam olur mu ?
Zeyasln mervederin e bebeğin kalıpları küçük yıkanınca çekiyor bazı kumaşları 0 3 al en fazla 10 gün büyük olur katlarsın 2. Giydirmende oturur üstüne
beyzzsenturkk mervederin yenidoğan kıyafetlerini en fazla 2-3 hafta giyebilir büyük alırsanız daha uzun kullanırsınız bizim zıbınlar hep e bebekten ve kalıpları çok iyi 11 aylık kızıma her şeyi 12-18 alırken zıbınları hala 6-9 ay oluyo mesela kalıpları bence büyük ben çekme yaşamadım hiç
Gul1616 mervederin ben de dün alışveriş yapayım dedim kafam çok karıştı 3 tane yeni doğan tulum aldım 50 cm yazıyor ölçüsü olur diye düşündüm gerisi 3 aylık 62 cm yazıyor oda ilk büyük gelir bence . Bide şöyle düşündüm kıyafetin omuzdan ayağa ölçüsü o . Bebek doğduğu zaman baştan ayağa ölçülüyor demi ilk gebeliğim tecrübesizim ama yeni doğan bi kaç tane daha alacağım 😁
ravzae Gul1616 bende öyle düşünerek ebebekten hep 3 ay almıştım ama çok büyük geldi 62 cm çocuk zaten max 50 cm doğuyor bende yenidoğan da aldım tekrardan çok fazla almamakla beraber bence yenidoğan da alınmalı giyemez diyenler oluyor 1-2 hafta anca giyiliyor diyorlar da bebekten bebeğe değişir bence