skrbsrl Pamuk umarım zaman hızlıca geçer, bebikleri kucağımıza alıp rahata kavuşuruz diycem ama o zaman daha da zor diyorlar 😆
Pamuk skrbsrl Ay aman zor olsun da böyle patlayacak bomba gibi her an karnımız da iyi mi düşüncesi ile gezmeyiz😅
liyaveannesi Pamuk Bacak arası kemiklerim derken vajina kenarlarındaki kemikler ağrıyor dimi. Benim 21.haftada başladı vajina kemiklerim ağrımaya. Korktum ben de ne oluyor diye. Bel ve kuyruksokumu ağrısından bahsetmiyorum bile
liyaveannesi Pamuk Uzun süre oturunca ayağa kalktığımda yürüyemiyorum en kötüsü de bu. Sendeki de öyle oluyor mu
Bllackrosie Pamuk 28+5’iz ağrı batma çok oluyor vajinada. Normal mi acaba. Son 3 gündür kasık kısmımda hatta daha altta hareketleri ve sert vuruyor korkmuyor değilim canımda yanıyor😂
Pamuk Bllackrosie Normalmiş canim.Gece benim de çocuk çıkacak sandim sanki vajinam da çok şiddetli tekmeler attı.
ponck-123 Pamuk aynen gerçekten çok fena ve bebeği kasıklarımda hissediyorum ama karnımın yukarısı şiş sizin de öyle mi ? Ve sağ bacağım çok ağrıyor belimden kasığıma taa ayak bileğime kadar
Pamuk ponck-123 Benim bacak ağrısı yok ama çok normalmiş.Sadece bacağımın arası çok ağrıyor sanki yumruk yemişim gibi.
ponck-123 Pamuk ilk bebeğimde öyle değildi ya ilki erkekti şimdi kız bebek bekliyoruz kızlar daha sancılı geçiyormuş öyle duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum
ponck-123 Pamuk o zaman doğru değil böyle şeyler ☺️ RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🧡💛