GPinar Kızlar yenidoğan bebekler için hangisi alınmalı ? Serum fizyolojikten biraz korkuyorum açıkçası yapabilir miyim diye onun için burun aspiratörü mü alsam diyorum braun markasının vardı bi tane 🙄sizin önerileriniz neler acaba kullananlar varsa lütfen onlarda yorum yaparsa sevinirim.
ASE6154 GPinar serum fizyolojiklerin çoğu tehlikeli olduğu gerekçesiyle yasaklandı. Yine en iyisi aspiratör
HilalEyce GPinar Eczaneden büyük serum alıp iki damla burnuna damlatıp aspiratör ile çekiyorum. Tertemiz oluyor
_tuuggcce_ GPinar merhaba, elektrikli alsanız bile bebeğin burnunu nemlendirmek gerek. Bende hem ağızdan çekmeli, hem elektrikli var ama öncesinde serum fizyolojik sıkıyorum sonra çektiriyorum
Stella55 Ben baby-vac burun aspiratörü aldım ve memnunum. Serum fizyolojik kullanmadım ancak doğru mu bilmiyorum geçende twitterde bazı serum fizyolojik markalarının yasaklandığını okumuştum. Araştırmak lazım.
GPinar HilalEyce ya yenidoğan bebekte yapabilir miyim diye korkuyorum açıkçası canım ya ilk gebeliğimde 🙈🥹
GPinar _tuuggcce_ burun aspiratörü kullansanız bile serum fizyolojik sıkıyor musunuz ? Sanırım nemlendirme amaçlı mı bilmiyorum fe kusura bakmayın 🙈
_tuuggcce_ GPinar evet, sıkıyorum. Sonuçta manuelde de sıkmak gerekiyor. Sıkılmadan olursa kılcal damarları çatlatabiliyormuş. Elektrikli de özellikle soru cevap kısımlarına bakmıştım. ☺️
GPinar _tuuggcce_ öyle mi çok teşekkür ederim canım senin kullandığın markalar ne acaba rica etsem yazabilir misin
_tuuggcce_ GPinar rica ederim ☺️ben serum fizyolojiği alvita kullanıyorum. Burun aspiratörünü ebebekten alıyorum. Ağız ile çekmeli olanı yani. Elektrikli olan ise direct nexus
Stella55 Aynur_41 eveet süpürgeyle çekiyorsun ama süpürgenin gücünü azaltıyor yapısı gereği , önce elinizde deneyip görebilirsiniz, bir zararı olmadı bizde, kullananlarda da duymadım