Eslemesila123 Kasım ön 12 sinde son adetim aralık adetimi daha olmadım ara ara kaşık agrım var sanki adet olacakmışım gibi umitlenmek de istemiyorum kızıma kardeş de istiyoruz test yapmaya çok korkuyorum hayal kırıklığı ile karsilasicam diye 🥺
OguzMoms Eslemesila123 Malesef test yapmadan ogrenemezsiniz inşallah pozitiftir Rabbim gönlüne göre versin inşallah 💜
Sev_fet Eslemesila123 inşallah vardır hayırlısı olsun bende suanda regl olmadım test yaptım negatifti bugün tekrar yapacağım inşallah vardır 🤲
Eslemesila123 OguzMoms test yapmaya da korkuyorum negatif sonuç alcam diye kızıma da zor hamile kaldım ben çok fazla hüsrana uğradım yine aynısı olcak diye aklım çıkıyor ☺
Sev_fet Seda88 hafif pembemsi lekelenmeler oluyor ara ara 7. gün gecikti suandada kasıklarımda hafif karıncalanma var regl olacakmış gibi belim agriyor umutlanmakta istemiyorum
Seda88 Sev_fet test yaptır benimde yarın adet benimde çocuğum var elhamdülillah ama istemiyorum bazı sebeblerden dolayı Rabbim gönlümüze göre versin
Erva18 Eslemesila123 âmin inşallah bugün 2 kardeş gördü anne bak ne kadar şanslılar diyor birlikte oyun oynarlar benim kardeşim yok ki dedi gözlerim doldu bisey de diyemedim