Melismeydan 23 haftalık hamileyim son 1 haftadır geceleri yatakta vajina ağrısı oluyor yan dönerken ve kalkarken gündüz vakti hareket halinde olduğum için olmuyor yaşayan var mı? İl dışındayım doktorada gidemiyorum şuan
1s1e1d1a_ Melismeydan 27.haftadan beri yaşıyorum bu durumu hala çözüm bulmuş değilim doktora sormuştum bebeğin aşağıda o yüzden vajinaya baskı yapıyor seninde ağrın oluyor edniselenmene gerek yok demişti şuan 39.haftaya girdik dahada arttı ağrı cuma günü yine sormuştum doktora doğum kanala girmiş bebek o yüzden ağrıların dahada artar demişti endişelenme sende Allah’ın iziniyle birşey olmaz🤗
Pamuk Melismeydan Ahh 27. Haftaya geldim o ağrının kralını yaşıyorum.Alt tarafin kemikleri çürümüş gibi
Merve-celik Melismeydan benim hem vajina hemde yan kemikler ağrıyor dayanamıyorum yürümemi kalkmamı engelliyor bide bel ağrım çok fazla ama sadece sağ tarafımda bu ağrılar sağ bacağımı kendime çekemiyorum oturamıyorum zor 36+1
Bulutsevdasi Melismeydan ben 14 haftada yaşıyorum bu durumu. Leğen kemiğim komple ağrıyor sanki yere kötü şekilde düşmüşüm gibi
Melismeydan 1s1e1d1a_ erken değil mi bunun için acaba daha 23 haftalık korktum açıkçası bebeğimi göbek deliğimin aşağısında hissediyorum şuan
Zeynooo20 1s1e1d1a_ benimde bebeğim aşağıda orada döllenmiş doktor yukarı çıkmaz dedi. Hep aşağıda olduğu için sancı ve baskı yapıyor doktor normal dedi sürekli yatıp progestan kullanıyorum inşallah bende sizin gibi o haftaları görürüm🙏
Beyzab95 Pamuk doktorum vermedi iyi dedi perşembe ya da cuma gidicem vajinal kültür vericem o zamana kadar kullanmayayım da gidince bir sorayım en azından 1-2 hafta progestan kullanayım kullanıyordum bıraktım 6 haftadır
1s1e1d1a_ Zeynooo20 Rabbim kucağına almayı nasip etsin ilaç vesaire kullanmadım ama hep aşağıdaydi bebek hiç yukarılarda hissetmedim çok şükür bı sorun olmadı Sağlıkla gelsinler insAllah 🤲
Beyzab95 Pamuk hadiiii idrar yolları enfeksiyonum var ama işte perşembe birde vajinal kültür vericem idrar yollarıda düşürür mü böyle
Beyzab95 Pamuk sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bir yandan ondan kısalmıştır diye bir yandan enfeksiyon olduğuna üzülsem mi 😅 aksef verdi doktor bana antibiyotik size ne vermişti