Sevinc-Berna87 Kızlar 4+2 haftalik hamileyim iki gebelik gecirdim ikisindede kanamam oldu biri 5 haftalik düşdü diger gebeligimden oglum dogdu ve tekrar hamileyim şuan kanamam falan yok ama doktor Progestan yazdi dediki ne olur ne olmaz kullan kanamam falan olmasin diye bi zarari olmaz demi ?
asell13 Sevinc-Berna87 17+5 haftalığım kanamam çoktan durdu ama hala kullanıyorum zararı yok aksine olası düşük veya erken doğumu engelliyor
Pamuk Sevinc-Berna87 Bilmiyorum ki günde kaç tane dedi.Ben 5. Haftadan beri günde 3 adet kullanıyorum.27. Haftadayim.
BirazbundanBirazondan1 1Sendemi2 koyduktan sonra bir süre yatın. Birazını alır gerisini atar normaldir. Koyduğun şekilde çıkmıyordur
Ghuuzunolu Pamuk peki yan etki yaşadınız mı. Bende fitil olarak alıyorum ama doktorum günde üç defa ağızdan olarak değiştirdi daha başlamadım
Sabrusebat Üçüncü aydan başlayarak 6. aya kadar sürekli kullandım ben de hapını, bir buçuk ay kadar da üç günde bir iğne olarak yaptırdım, yan etkiler olabiliyor ama zararlı değil kullanabilirsiniz.
BirazbundanBirazondan1 1Sendemi2 hemşire nasıl kullanacağımı anlatırken ilk söylediği birazını alır geri kalanını atar telaşlanma demişti. İlacı koyunca 15 dakika yat demişti. Ben neredeyse 1 saat yatardım. 😅