ysmntcm ☺️🙈 Anlayış, kavrayış, ve düşünce gücü yüksek. İleriyi görebilen, sezgileri kuvvetli kimse. Bu demek Eşimin adı ufuk Bebeğimizin adını ufkun koymak istiyor yanına ekstra bir isim bulmaya çalışıyoruz
Rayiha17 ysmntcm hmm güzel anlamlıymşş 👏🏼 adıyla yaşasın İnşâAllah 🥰 Bende erkek annesyim. İsim bunalımındayım. Kopya çekmeye gelmştim. Fikrim yok canım maalesef 😐🤦🏻♀️😁
ysmntcm Rayiha17 sizinkide ismiyle yaşasın inşallah sağlıkla kucağımıza alalim miniklerimizi İsim var aslidna ama herseyine dikkat ediyor insan söylemesine cagirilma şekline etrafta olup olmaması İsmi yakışacak mi herseyine İnşallah sizde en yakın zamanda bulursunuz
Rayiha17 ysmntcm batuhan, ensar, yavuz selim. Aklımdan geçenler. Söylüyorum ama sessiz kalıyor. Şu demiyo yada fikir vermyo eşim. Nasıl olcak böyle blmyorum 🤷🏻♀️
ysmntcm Rayiha17 isim konusu gerçekten çok zor bende tek isim istiyordum ve A harfinden istiyordum ama eşim istemiyor
ysmntcm Rayiha17 kendi ismim som harflerfen resmi kurumda birşey olunca genelde A harfi ile başlıyor ya bende bu şekilde bir şey oluştu aslında çok da bir önemi yok ☺️☺️☺️🙈🙈🙈
Rayiha17 ysmntcm amaannn dert ettiğin şeye bak. Bahtı güzel olsun canım hayırlı evlat olsun İnşâAllah. Gerisini salla 💃