Arzu343434 Merhaba tulum mu daha çok kullanışlı yoksa alt üst takımlar mı? Yenidoğanlar alt üst almışım.3 ay neredeyse 10 tane tulum almışım kimisinin kalıbı büyük kimisi küçük yani sadece 3 ay gibi değil.alt üst takım 3 ay 5 takım almışım şimdilik yeter mi
beyzzsenturkk Arzu343434 tulumlar her yaşta çok daha kullanışlı 11 aylık ama çoğunlukla tulum alıyorum hala özellikle yenidoğan döneminde tulum çok daha iyi oluyor alt değişimi için geceleri çok pratik
Tazeanne68 Arzu343434 bende yenidogan takım almışım hep 3 ay tulum almışım 3 ay takım hiç almamissim yenidoganda da tulum almamisim ama yenidogan takım.cok gidiyormuş diye duydum tulumda da citli al dediler hep
kvsr22 Arzu343434 Bebeğim bir haftalık oldu ,ben de hep ikili takım almıştım yenidoğan olarak ama tulum daha kullanışlı.Tulum da alın bence yenidoğan olarak
zeyykcr Yenidoğan çok almaya gerek yok bence çok hızlı büyüyolar tulumlar hemen küçülüyor bi ya da iki defa giydirdim ben 🥰en güzeli alt üst takım birazda büyük almak sonra 1-2 defa giyiyolar bir daha giyemiyolar
Arzu343434 zeyykcr evet öyleymiş ama yine de almadan olmaz diye düşündüm yenidoğan 4 takim aldım kış bebeği nolur nolmaz 😇 3. Ay çok aldım arkadaşım tulum iyi oluyor dedi bakalim ne kadar giyebilirse artık takviye yaparım alt üst takimlari gerekirse 😇
kvsr22 Arzu343434 Çabuk büyüyor diyenleri de anlamıyorum çünkü benim bebeğim her gün üst değişiyor .Mutlaka bir kez kusuyor ,sarı sarı süt lekesiyle gezdirmek de hoş olmuyor.Bir haftada battaniyelerini bile yıkadım hep leke yaptı