Beceriklianne Mercimeek ilk oglumda oldum sadece cok yakıyor ya vurulurken onun dışında bişey olmadı bana . Tabi Dr vurduk cigeri gelişti garantisi yok dedi
Mercimeek Pamuk şekerimi hiç ölçmedim bebişim zaten çok hareketli değildi hiç bir zaman 😃 bende çok baş ağrısı ve eklem ağrısı yaptı ya
Ziynet_demirkan Benım ertesı gün yüzüm hafıf kızardı sonra hemen geçti ama 2 3 gün bebegın hareketlerı baya azalmıştı sonra normal e dondu hareketleri
Mercimeek Pamuk yaa Allahım bizlere bağışlasın evlatlarımızı şey diye bağırasım geliyor en çok ben anneyim 😃 böyle sorunsuz gebelik geçirenler maşallah diyelim hepsi de çok şanslı bilseler
Pamuk Mercimeek Valla yaa sokakta hamileleri görüyorum ora senin bura benim geziyorlar benim ayağım kalkmiyor😅
Mercimeek Pamuk kız hiç sorma doktor yatacaksın sadece tuvalete gideceksin diyor imkanı yok ki anacım ben yatamam benim takıntılarım var :( nasıl geçecek şu 5 hafta bilmiyorum
Syda78 Benim biraz yandıydı hemen arkasından lavaboya gittiğimde iç çamaşırıma hafif kan gelmişti peçeteyle baktım azda peçeteye geldi doktora sordum iğneyle alakası yoktur sancın yüksek olduğu içindir demişti