Safie2020 Kızlar eslerinize hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz ayakkabı pantolon kazak vs bakıyorum ama Trendyolda da çok bır şey bulamadım önerdiğiniz site var mı
tugbadurmaz34 Safie2020 ben Trendyol Man kıyafetlerini beğeniyorum ama onun dışında koton ve lcw dan bakarım kıyafete ayakkabı bambaşka bir şey ikimizinde tek tercihi yıllardır sadece Skechers marka dünyanın en rahat ayakkabısı ve doktorların da en çok önerdiği bir marka
Derinnmom Safie2020 waikiki ve defactonun gömleklerini çok beğeniyorum kumaşları felan da harika hep ordan alıyorum aynı şekilde pantolonları da ordan alıyoruz. Genelde bana sen seç diyor herkes de eşimin giyimini çok beğeniyor 😂❤️
Baahar4549 Safie2020 Ds Damat, Avva, Mavi bu 3 markayı seviyor eşim, kıyafetleri gerçekten çok kaliteli oluyor uzun zaman yıka sık giy ne renk solması ne çekme ne de ütü sorunu olmuyor. Hatta şuan Ds Damat ve Avva’da güzel indirim var.
tugbadurmaz34 Safie2020 inanın bir kere giydikten sonra bütün vücut yorgunluğunuz ağırlığınız gidiyor ben 12 saat çalışırken giyerdim eve gidince birde iş yapardım ayaklarım ağrımazdı koku yapmaz ama çok hassas ayakkabılar mutlaka deneyerek ayağınıza en uygun olanı almanız gerekiyor onlinedan alınacak bir ayakkabı değil birçok avm de var mağazası skechers olarak ya da spx olarak
Safie2020 Derinnmom LCW dan üst kıyafeti çok aldım eşime a aldığım pantolonlar çok kalitesiz çıktı kaç tane aldıysan rengi soldu pantolonlarn siz de yaşadınız mı . Ama üst giyimden memnunum kazak olsun tşört olsun
Safie2020 Baahar4549 teşekkür ederim bakayim indirimlere . İnsan guvenemiyit dediğiniz gibi alıyorsun 2 3 giyimde rengi atıyor veya kumaşı yıllarca giyilmiş gibi oluyor
Derinnmom Safie2020 evet waikiki tişörtleri hep soluyor 2. 3.yıkamadı eski gibi ama gerçekten çok güzel gömlekleri var iyice bakmak lazım arasında çok iyi kumaşlar var. Pantolonlarını genel olarak beğeniyoruz, eşim genelde füme ve siyah renk giyiyor o yüzden renk solma olayını yaşamadım canım. Kazakları da eşimin ailesinin triko tekstili vardı evde yüzlerce düz renk düz model kazak var o yüzden hiç almadık. Ama waikiki markası
Asus1 Safie2020 aynen canım bu konuda çok haklısın üstleri çok iyi ama pantolonlar hemen yıpranıp renk atıyor
Safie2020 Derinnmom siyah bnde aldım ama güneşte kalmış bozarir gibi oldu hemen netten almıştım dediğiniz gibi belki elle dokunup bakınca farklı olur :)
Asus1 Safie2020 ayakkabı lumberjack alıyoruz baya rahat ediyoruz ikimizde eşim işte falan çok rahat ettiğini söylüyor
Derinnmom Safie2020 defactodan siyah aldık waikikiden füme ikisi de harika canım, yıkarken ters çeviriyorum hep bi sorun yaşamadım 🌸 tişört ve sweat içinde maviyi öneririm indirimli zamanlardan alıyoruz 👍🏻