Edakrpnr_0 Ozge4154 ben 37 haftadan itibaren ada çayı içiyorum 38+3 şuan ama kasılmam falan yok sancıda yok bekliyorum öyle içiyorum ama yinede 😂
ozlem123tksz Bende başladım 37+5 im hurmaya da başladım Bide ahududu yaprağı çayı varmış ama ben ondan bulamadım marketten poşet çay şeklinde olandan aldım kullanan var mı acaba ondan
Ozgeee22 ozlem123tksz bende günde 2 tane hurma yiyorum daha fazla yerdim ama hurmalar baya büyük 38+2 olduk bu arada. Ahududu yaprağı çayı ve ananası bulamadım 😢
Melissa_61 Bende 38 haftayım doğum koçu adaçayı hurma ye dedi bide ahududu çayı ama onu bulamadım adaçayı içiyorum hurma yiyorum
ozlem123tksz Melissa_61 markette poşet çay gibi olan var ama ne kadar fayda eder bilmiyorum yaban mersini ile beraber
Ozgeee22 ozlem123tksz hahaha siz bütün tuşlara aynı anda basıyorsunuz 😂 bende adaçayı alayım onu bulabilirim sanırım 😢
ozlem123tksz Ozgeee22 valla bastım ne olacaksa olsun canımı çok yakıyor çünkü asağı çok baskı yapıyor açılma da var zaten 😂😂 aynen o kolay bulunuyor aktarda filan vardır
Ozge4154 ozlem123tksz bende yarın basıcam 😄 eşime adaçayı ve ahududu al dedim ananasta alcak hurma var evde ama tadını sevemedim 🙈
Melissa_61 Ozge4154 1 bardak adaçayı 2 bardak ahududu demişti doğum koçu ama ahududuyu bulamadım ben aktarlarla almadım adayı da midemi bi tuhaf ediyor akşamları içme dedi öğle de iç adaçayını uykusuzluk yapıyormuş
Ozge4154 ozlem123tksz vallaha dün nerdeyse yarımdan fazla ananas yedim 10 tane hurma yedim pilates yaptım tık yok
Edakrpnr_0 Ozge4154 evet ya valla bende arttık doğsun istiyorum ama gelesi yok bide diyorlar ki kız erken gelir anlamadım ki 😂