Dilekylmaz Kızlar kasımda kimyasal yaşadım bu ay tekrar pozitifi gördüm bat 17 18 Aralık bugün betam 17.3 çıktı bana dua edin sağlıklı olsun benimle kalsın çok istiyorum 🤲🏻
Rmysa_123 Dilekylmaz bende kimyasal gebelikten 1 ay sonra hamile kaldım yerleşme kanaması da yaşadım açık pembe ve ilk gün 1 2 damla kadardı şuan 13+6 olduk
Dilekylmaz İki gün önce de kahverengi akıntım başladı ara ara devam ediyor yerleşme midir sizce yoksa kimyasala mı dönüyor tabi bunun için tekrar kan vermem gerek
Cceylann01 Dilekylmaz ben 2 gebeliğimde de yerlesme kanamasi yasadim 2 3 gün cok az kahverengi lekelenmem oldu
2prensesannesiiii Dilekylmaz regl gecikmemin 10. Günü 100.2 değerle öğrendim sonra gece leke geldi ertesi günü de geldi kesti sökülmedi bende 2 kez kimyasal yaşadım buda öyle sandım ama geç döllenme yaşamışım 6+5 te kalp atışı duyduk şuan 7+3 haftalığız
Rmysa_123 Dilekylmaz hyr kanamayla doktora gittim kan aldılar hemen ama beta düşmüş çok çok yeniydi öğrendiğimde baya yeniydi
atlasveannesi_ Bende kimyasal gecırdım 16 çıktı beta sonra düştü hemen adet oldum sonraki ay adet olmadan hamile kaldım 23 le ogrendım suan 38 haftalığım 1 gün sonra doğumum var canım kimyasaldan sonra genellikle yüzde yüz sağlıklı gebelik oluyor :))
Dilekylmaz atlasveannesi_ inşallah bana da dua edin güzelce artsın betam herşey iki gün sonra belli olcak