Ebru3457 Dlnacl öyle bi risk mi var peki doktor birşey dedi mi ben ilk defa duydum çünkü bende 28 haftalığım hiç böyle birşey demedi doktorlar sadece 2 li test istediler
superstar_00 Ebru3457 Evet risk var benim doktorum dedi ki eğer bebekte herhangi bir genetik problem varsa düşük ile sonuçlanıyor.
Ebru3457 superstar_00 doktor dediyse yaptır canım çünkü bana sadece 2 li test istedi ben yaptırdım her hangi bir risk olmadığı için sonuçlar da birşey demedi
Krtcm superstar_00 ay ne alakadown olup doğan bir sürü çocuk var ha öğrendiniz risk alıp aldıracakmısnız doğuracak ısınız karar verip öyle aminiyosentez yaptırın
superstar_00 Krtcm Ya hu bu benim fikrim değil ki doktor kendisi bana dedi down sendromu riski bu tahlilden daha az dedi ben de yaptırmadım kızım da sağlıklı doğdu.
Krtcm superstar_00 ben sizi yanlış etiketlemişim gerçekten 2li testler çok yanıltıcı hamileyi strese sokuyor
Kg16 Ben zorunluluk yoksa yaptırmamanızı tavsiye ederim. Keseden sıvı almak bebek sağlığı için çok önerilmiyor. İnşallah hayırlısıyla bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
superstar_00 Krtcm Bir şey olmaz evet 2′li test beni de çok üzmüştü ama öok şükür bebeğim sağlıklı doğdu.
Krtcm superstar_00 banada yaş riski çıktı 37 yasındayım diğer bulgular normal inşallah bir sorun çılmaz