Bebegimsu350 Kızlar kullanışlı sırt çantası eğer aynı şekilde kullanışlı geniş bı bebek çantası modol öneriniz varsa acigimm değişik model istiyorum bı iki buçuk yaşında kızım var birde yeni dogacks bebeğim olucak inşallah geniş ve kullanışlı olsun istiyorum
1s1e1d1a_ Bebegimsu350 ben trendyoldan aldım gayet geniş ve büyük daha kullanmadım ama hastaneye götüreceğim bebek ve kendi esyalarimi aldı
Nurmert Bebegimsu350 oysho nun çantası harika çok geniş rahat rahat her şeyi koyuyorum yer bile kalıyor
Asus1 Bebegimsu350 canım bende iki çocuk annesi olacak bir gebe olarak çok araştırdım. Bana sırt çantaları maalesef hep küçük gibi geldi küçük olmasa da içine doğru derin olduğu için birşey bulmak zor oluyor. Ben şimdi milk&moo nun çantasını aldım. Daha rahat kullanımı iki çocuk için baya da büyük. Ayrıca bebek arabasına takmak için aparatı ve uzun askısı da var.
Bebegimsu350 1s1e1d1a_ çok güzelmiş gule güle kullanın çok teşekkür ederim gerçekten geniş duruyor 🙏🏻🌸
Asus1 Bebegimsu350 canım uygulama link atırmıyor maalesef yasak diye milk &moo çanta yazınca çıkıyor ben indirimde 600 lira civarında almıştım ama şimdi nasıldır bilmiyorum 😊