Melekfnd Mehtapcagras Doktor bana gaviscon verdi ama sürekli çözüm değil tabi o anlık rahatlatıyor sadece...
Aysesare Mehtapcagras Soğuk süt, yoğurt , maden suyu , ayva ve gaviscon bunları deneyebilirsiniz ☺️ Eskiden bende işe yarıyordu şuan mide yanması beni çok etkiliyor umarım sizde işe yarar ☺️
Selim_Alparslan Mehtapcagras bana hiçbir şey iyi gelmiyor malesef özellikle geceleri yanıyordu şimdi sabah öğlen akşam her saat yanıyor geceleri mide yanmasından uyuyamıyorum artık 3 lere kadar 😕 doktoruma söylemedim daha 2 hafta var kontrolüme
melise Mehtapcagras Selim_Alparslan Allah yardımcınız olsun ben artık hiç yatamıyorum bu yanma yüzünden sırtıma yastık koyup yaslanarak uyuyorum 😓ilaçlar bazen işe yaramıyor ben artık önlem olarak yediklerime maksimum dikkat ediyorum her peyniri yiyemiyorum mesela kahvaltıda haşlanmış patates yumurta gün içinde midemi yakmıyor diğer hazır ürünler hamur işleri mahvediyor baharat zaten hayatınızda olmasın bile.Artık sadece kahvaltıda bunları yiyorum daha az yanma oluyor 😓Makarna ve yoğurt çorbası dokunmuyor birde yağlı şeyler öldürüyor onlara dikkat edin mide bulantınız yoksa sebze ağırlıklı beslenin daha az çekersiniz en azından 😓
Minik_Hanim Mehtapcagras bana da rennie verdi doktorum normalde de kullandığım ve memnun olduğum bir ilaç