eveb19 sibelesennn ben genel oldum benim icin tek sıkıntısı kafam uyusuk gibiydi sürekli uyumak istedim bu yüzden agrı sızıyıda hatırlamıyorum ne yedim ne ictim onlarıda hatırlamıyorum🤭
Elifshn sibelesennn spinal anestezi oldum hayatımda gördüğüm en korkunç andı tam tutmadı ve bebegimi cikarirlarken omuzlarım kopuyor sanmıştım tabi ben herkesin böyle olduğunu düşündüm başka bir doktora gidince senin anestezi tutmamış demişlerdi travma olarak kaldı
Zumrut___ sibelesennn ben belden uyuşturuldum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Başında iki tane hemşire bekliyordu zaten herhangi kötü bişey hissetsen müdahale ediyorlardı . Sürekli soruyorlardı bi sıkıntı var mı diye
Esragok-k1 sibelesennn benim anestezi arkadaşım var spinal belden uyuşturma öneriyor benim ilk doğum spinaldi çok güzel geçti hem herşeyi bebeğini görüyrsun genelde ağrıların daha erken başlıyormuş
Aytnnn Bende genel oldum bir sorun yaşmadım, biraz uyanmak istediginizde yine uyku basar ama düzeliyor sonra, uyandiginizdan sonra bebeği gösteriyorlar zaten, yine olsa yine genel düşünuyorum
eveb19 Elifshn anestezi tutmadiysa karniniz kesilirken hissettinizmi yani ne kadar ne hissettiniz? Ilk defa duydum böyle birseyi cok saskinim🙄
Elifshn eveb19 anestezi yarım tutmuş yani kesik falan hissetmedim benim bebeğim çok yukqrdaydi karnım açıldıktan sonra bebeği almak için uğraştıklari an başladı ağrım iç organlarım sökülüyor gibiydi cocuk çıktıktan sonra rahatladım
sibelesennn Zumrut___ ay ne güzel ama ben cesaret edemiyorum o anki o ortam benim psikolojimi bozar korkusu var bende
YigitPoyrazMomm sibelesennn spinal oldum gün ayağa kalktm ilk gebeliginiz ise yarıdan uyuşmak daha güzel bebeginiz görüyorsunuz çok güzel duygu o🥰