Derya5546 @Eslem2112 @Melekler12 @melike81_ @girl_boy_annesi Cinsiyet tahmini alabilirmiyim bugün doktor tahminde bulundu
Derya5546 MMERVEA yaa😍 doktor 11+5 haftalıkken tahminde bulundu bakalım degisirmi bilmiyorum ama kesin gibi sanki😂
Melisdila Derya5546 küçük değilmi kesin demesi için ben gittim bana on beş gün sonra gel dedi sana ne şekilde söyledi bacak arasına tam boşluk mu var dedi çıkıntı vs denilmedi demi
Smyklkc Smyklkc devlette doktor 11+5de bana da kıza benziyor demişti ama bacak arasına falan bakmamıştı sonra özele gittiğimizde 2 farklı doktor erkek dedi 17. Haftada devlete gideceğim bakalım ne diyecek :)
Derya5546 Melisdila 12+4 haftalık gozukuyorum adete göre ama ultrosonda 11+4 haftalık ciktim bacak arasından bakmadı ayni ultoronda gözüktüğü gibi bakıp soyledi kız benziyor diye ilk kizimdada 13 haftalıkken ogrendiydim
pamuk34_ Bende 12 haftalıkken öğrendim kesin şekilde kız dendi ve kızmış şuan 23 haftalığız ayrıntılı ultrasonda da kız olduğu belli oldu sende bizdensin prenses annesi💕🍀
Melisdila Derya5546 benmki de 11.5 çıktı ulstrasyonda ölçümler de ama dedi cinsiyet oluşmamış erken daha
Derya5546 Melisdila hiç bilmiyorum vallaha bende erkek görüyordum hep rüyamda kız diyince bende bira afalladim 😂