Nesli46 Bugün 17 hafta olduk 2.gebelik ve şuan hissediyorum 1 hafta öncesindede hissediyordum biraz ama bağırsaktır diyordum şuan net hissediyorum elimle ama sanki çok aşağıda bikini bölgesi başlangıcının 1 parmak üstü normalmi bu kadar aşağıda olması acaba
Tugcecey Nesli46 ben 23 haftadayım o bölgede hissediyorum normal dedi doktor makatı aşağıda olduğu için ayakları orada dedi
eymenim_ Nesli46 benimde aynı 18+5 orada hissediyorum 2. Gebelik benim bilmiyorum büyüklerimiz kız çocuğunu kasık başında olurmuş erkek çocuğu göğüslerin altına mideye doğru olurmuş bilemedim yani gerçekmiş ama ben oğlumu hiç kadiklarimda hissetmemiştim acaba gerçekten öylemi diyorum kızım olacak Allahını izniyle
Nesli46 Tugcecey aaa normal o zaman ben ilk defa hissettim bugün tekmeyi de çok aşağıda geldi bana yürürken falan da alt bölgemde baskı hissediyorum sanki ordan çıkıcak
Ozdemirinannesi- Kızlar ben 16 haftalık oldum bugün tam anlamıyla düzenli ne zaman hissederim ya bi toplanma hissediyorum sadece bugünlerde 2.gebeliğim
Nesli46 Ozdemirinannesi- bağırsak hareketiyle hiç bi alakası olmuyor valla olunca evet bu tekme diyosun bağırsaklarım midemin hemen altı mesela bu sabah uyandım aç karnına olduğum için midem ve bağırsaklardan gürültü geliyor bebekte tam kasığın hizasında ayırt edebiliyorsun yani sanki böyle damar atar ya onun gibi pıt pıt ama daha güçlüydü sende hissedersin kendini dinle biraz aç karnına🥰