Rahim filmi çekinirken doktor rahimde yara var dedi. Sonra kendi doktoruma gittim ilaç ve antibiyotikle düzeleceğini söyledi. Sarı ve kokulu akıntım vardı bu arada. İlaçlar fayda etmedi. Başka doktora gittim oda fitil ve antibiyotik verdi. Ama rahim ağzı yarası var dediler dememe rağmen var ya da yok demedi. Şimdi özelde bir doktora gidiyorum iğne antibiyotik fitilden sonra eşli tedavi de gördük sarı akıntı devam ediyor ama kokusu geçti. Oda rahim yarasından bahsetmedi. Hatta bayadır deniyorsanız femara çatlatma iğnesine başlayalım bu ay dedi ve başladık. Şimdi sonucuma 10 gün var ama sarı akıntım yine konusuz bir şekilde devam ediyor ve ben çok korkuyorum. Bir sürü kötü yorum okuyorum okumayacağım diyorum ama yine okuyorum. İç çamaşır temizliğine bol su içmeye özen gösteriyorum. Bir de bu benim ergenliğimden beri var küçükken alttan muayene edemedikleri için antibiyotik yazıp göndermişlerdi ama tabi fayda etmemişti bende daha gitmemiştim. Kronikleşti mi acaba bu sarı akıntı benim normalim mi oldu . Ne düşüneceğimi
Bilmiyorum artık