Guzelanne Mrb kizlar 12 haftalik hamileyim ara ara az miktarda kanamam oldu normalmi yasayan varmi aranizda
Emell Guzelanne mutlaka doktoruna görünmelisin canim. Kanama hamilelikte normal karşılanan bir durum degildir
Hatice19 Guzelanne doktoruna telefon et gel derse gidersin canım biz ne desek boş benim de oldu gel dedi gittim iğne yaptı ilaç verdi şuan normaliz şükür ilk haftalar çok onemli
Mervealmn Kesinlikle doktora gitmen gerekiyor Ben yaşadım ve sonu yoğun kanama oldu rahim de kanama alanım olduğunu öğrendim şok şükür iğne ilaç ve serum la geçti benimkisi
Guzelanne Mervealmn Hatice19 evet canim doktora giddim igne verdi ilac verdi insallah gecer en kisa zamanda
Guzelanne Mervealmn insallah cnm senin kac haftalik benim ilk gebeligim bu konuda cok tecrubesizim bana vere bilecegin tavsiyeler varmi 🤔
Mervealmn Benim de ilk gebeliğim canım başından beri kahve rengi lekelenme kanamam oldu rahim içinde kanama alanım varmış ama 1 hafta önce kanama alanım bitti çok şükür ben hiç bir iş yapmadım kendimi hiç yormadım sırt üstü yattım sürekli iğne vuruluyorum hafta da bir kez ve progestan kullanıyorum doktor çok önemli morel de tabiki şuan hiç bir sıkıntım yok çok şükür öğreniyorsun işte başına gelince canım ben şuan 17 +5 olduk