Teslimenursevil 41 hurmaya meryem süresi okutup 41 gün yeniliyormuş bugün 2. Günüm bir de kendim hergün suya meryem süresi okuyup içiyorum 41 günde bunu yapıcam böyle yapıp hamile kalan var mı
Dilekylmaz Teslimenursevil bende geçen ay kimyasal yaşadım sonrasında hergün Meryem süresi okudum dinledim dün test pozitif çıktı şimdi kan verdim bekliyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah sağlıklı gebelikler yaşayalım çok istiyorum
Aabbccc Teslimenursevil ben yaptım ama gebelik oluşmadı maalesef Allah büyük Allah hayırlı zamanda verecek demekki 🤲 her gün bir şeyin üzerinde okumadan öyle okuyorum şuanda bri Meryem suresi tüp bebek tedavisi görüyorum çünkü
Dilekylmaz Teslimenursevil daha varmış canım sen devam rabbim ol derse olur benim beta 17.3 çıkmış bu arada
Gamzekeser 2 kez yaptım ilki kimyasal oldu 2.de tuttu çok şükür. 41 gün tam olmadı ama reglim bitince başladım diğer regl günü gelene kadar okudum. Aynı zamanda aşılama da yaptırdım Allahım büyük 🙏🤲
Teslimenursevil Dilekylmaz hayırlı olsun daha çok minik bende yeni başladım yapmaya 2. Günüm bıgün bakalım hayırlsıı