Melliisaa Kızlar hep içime doğuyordu bugün de rüyamda gördüm kızım oluyordu rüyamda sizin veya tanıdıklarınıza oldu mu ruya doğru çıkar mı
Bsrrgl Melliisaa yani bilemiyorum kendimle ilgili bu tür rüya görmedim. Ama yengemi görmüştüm erkek bebekle erkek oldu ama tevafuk olabilir. Bide ben daha hamileliğimi öğrenmeden ablam annem kardeşim yengem hepsi üst üste bei görmüş hamileydin kızın oluyordu diye sonra yakın zamanda bende hamile olduğumu öğrendim kızım olacak hayırlısı ile inşallah.☺️
Esragok-k1 Melliisaa kuzum benim eşim görmüştü ilk gebeliğimde kızımız olacagını kızımız oldu 3 yaşında Şuan şimdide 3 aylık hamileyim daha öğrenmedik ama buna hamile olduğumu bilmiyordum rüyamda komşum senin bebeğin olcak demişti 3 gün sonra istifra ettim test yaptım günüm geçmemişti pozitif çıktı 🤲🏻💜
Deletedmom_78 Melliisaa benim canım sürekli hMile olduğum günden beridir sanayi tipi tost istiyodu hatta bu aşırı isteme yüzünden öğrendim gebeliğimi. Neyse eşime diyodum almıyodu 3 ay sonra bitane erkek cocuğu bana rüyamda tost getirdi yedim sonra öğrendim kii mnik adam geliyor 🥲
Babybal123 Bende rüyamda hep kız gördüm hep kız hissettik ama cuma günü kontrolde doktor erkeğe benziyor dedi😂
Melek57 Ben cinsiyet öğrenme sabahı rüyamda kızım die sariliyordum ablam aradı rüyamda gördüm kızım oluyor die çığlık atıyordu sevinçten dedi sonuç kızım oluyor 😍👍
Zeynepaltas Ben ilk hamileliğimde rüyamda bı erkek çocuğu görmüştüm cinsiyeti ogrendk erkek dedi doktor Şuan ikinciye hamileym. Cinsiyet öğrenmeden önce kızım olduğunu görmüştüm doktor kız dedi 32 haftalık olduk bende tuttu 😂
Mutlucuk Deletedmom_78 ya çok üzüldüm neden eşiniz canınızın istediği bişeyi almadı hamile aşerdiği şeyi mutlak yemeli kendiniz evde yapmaya çalışsaydınız bari 😕 bu arada bnm de ilk hamileliğimde cnm okul tostu istyrdu oğlum oldu :)
Ebrar_65 Melliisaa ben ilk bebeğimde kız gördüm kızım oldu bu sefer de erkek gördüm bakalım ne olacak cinsiyet daha belli değil
Safiye2 Melliisaa benim doğru çıktı oğlum olduğunu gördüm rüyamda kucağımda emziryordum doğru çıktı 33 haftalık olduk 💙
Deletedmom_78 Mutlucuk Ben sana evde daha iysini yaparım dedi yaptıda ama ben sanayi tipi istiyodum 😅 2 aya doğuracam hâla alacak
Smyklkc Melliisaa benimki tam tersi çıktı hep kız görüyordum hala rüyamda doktora gidiyorum bacak arası boş ben pipi görmüyorum kız cinsiyeti diyor 😂
Prenses5656 Bende erkek görüyordum İlk haftalarda doktor kız dedi bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlar da
Zeyasln Melliisaa oğlumda görmüştüm hatta ilerleyen haftalar sa daha yüzünü görmeden rüyamda gördüm nasıl gördüysem aynısı doğdu bundada kız gördüm ama henüz öğrenmedim cinsiyeti tipinide gördüm bakalım çıkacak mı 😅
Melliisaa Zeyasln bende gördüüümm kıpkırmızı kalemle çizilmiş gibi dudaklar gözlerinin altı ve kapakları şiş allahım çıkmıyor aklımdan bembeyazdı 😂😂 bakalim 1 2 haftaya kendini gösterirse öğreneceğim, bu postu yeniden okuyacağım o gün yeniden görüşürüüzzz 😂❤