_Feslegennn__34 Ebruli6 benım bel ağrımla bacak ağrılarım çok fazla olmaya başladı baçak agrısıda belirti mi
Ebruli6 _Feslegennn__34 bende cok merakk ediyorum benimde bacaklarim agryo dizlerim ozellikle bat 2 ocak
degisimdonusum Ben de bugün işyerinde çok yoğun ve gergindim. Öğlenden beri karnımda hafif bir ağrı var. Ve vajinada ıslaklık hissi var. Sanki regl olacakmışım gibi. Wc gidiyorum bişey yok
Ecexxxxxx degisimdonusum ay size çok az kalmış erken test varsa elinizde 31 inden önce de yapabilirsiniz benim 6 Ocak ya daha çok var 😅
degisimdonusum Ecexxxxxx elimde erken test var. Dün akşam dayanamayıp yaptım. Geleceğimden daha parlak çıktı 😂 leke bile yok 😂 Sabah denemek istiyorum ama biraz daha beklesem daha iyi. Kasımın başında kürtaj oldum. Bu ay biraz geç bıraktık korunmayı. O yüzden pek umutlu değilim Hayırlısı 🌸
Ecexxxxxx degisimdonusum anladım kuzum inşallah vardır Allah gönlüne göre versin bende düşük yapalı 8 ay oluyor 6 aydır deniyoruz gelen giden yok maalesef ama her ay bir umut gün sayıyorum…
Ecexxxxxx Ravza-Acar1 ya bende belirti yok henüz, olsa yapardım 🥲 en erken pazar günü yaparım diye düşünüyorum
Ebruebos Kızlar benimde hasta olacakmış gibi bel kasık ağrım var 1 hafta var daha adete 🥲 umarım gebeliktendir yoksa bir doktora gideceğim çok normal değil.
Ecexxxxxx Ebruebos canım gebeliktede bu belirtiler olurmuş bozma moralini regl olana kadar umut vardır 🙏🏻
Ecexxxxxx Pelsa çok güzel kuzum hamiş duası kabul olurmuş bizlerede dua et sende sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻