Dilekylmaz Kızlar iki gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bir ay geçti adetim gelmesi gerek ama testlerde silik çizgi çıktı yerleşme kanaması yaşarken silik mi çıkar yoksa değer düşüyor da kimyasala mı döndü ![] (https://)
241223 Dilekylmaz ben de bir tane kimyasal gebelik geçirdim ben de yerleşme kanaması oldu ama yerleşme kanaması olduğu zaman betan 500 küsürdü insAllah sağlıkli gebelik olur
damla097 Kimyasal geçirdikten sonra betanızın düştüğüne eminseniz kan testi vererek, yerleşme kanaması olabilir bende kimyasaldan bir sonraki ay hamile kaldım bebeğimde çok sağlıklı maşallah her hangi bir sorunu yok çok şükür 🙏🏻 😇
Dilekylmaz damla097 evet beta sıfırlanmıştı kanama başlamıştı ama böyle lekelenme yaşamamıştım kan versem bugün yine erken olacak
MaMmedova_ damla097 Neler yapdın hamile kalmak için abıa ??🥹 bende isdiyorum bu ay tüm belirtiler olsu amma adet oldum ☹️
Dilekylmaz MaMmedova_ döllenme oluşuyormuş ama bazı nedenlerden dolayı sağlıksız olduğu için adetle beraber atılıyor
damla097 MaMmedova_ açıkcası hiç bir şey yapmadım kimyasaldan sonra 20 gün kanamam oldu damla damla şeklinde geliyordu aile hekimime gidip durumu anlattım ilişkiye gir eşinle dedi gebelik oluşmadığı için dinen de bir sakınca yoktu o ilişkiden hamile kaldım tabi rabbim nasip etti en başta 🙏🏻
Dilekylmaz Kan verdim bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bana dua edin sağlıklı gebelik olsun sağlıkla gelsin inşallah çok bekledim
simgennur0 Dilekylmaz ay rabbim nasip etmedi demekki üzülme geciktirde güzelleşir yılmak yok kimyasal geçirp diğer ayında hamile kalabilen çok kişi gördüm