sonsuzmasalim ZeytinK yanılma payları olabiliyor tabi ama kahvaltımı hep güzel yapıyorum ben 😅 haşlanmış yumurta kaşar peyniri falan bide süt içiyorum 😁
Mirage06 ZeytinK bilmiyorum henuz bise demedi ama ben normal istiyorum.. bakalim cuma gunu gidecegim soracagm
Qqqww ZeytinK selam 😊 bizde 36 haftalık olduk oğlumla en son 33.haftadayken 2.2660 gr di bebeğin biraz Kilolu dedi doktor haftasına göre 😊 bende maalesef 20 kilo aldım 36 haftada ☹️ artık bel ve sırt ağrısı geceleri uyuyamamak mahvediyor beni 😔 bide son zamanlara geldikçe doğum korkusu sardı ama bir an önce doğsun istiyorum oğlum..
Qqqww hayathayal bana da çok gelmedi aslında😊 hatta böyle giderse 4 u geçer kilosu normal doğum yaptırmam sana dedi 😔
SevgiTuracanlolu ZeytinK 35+0 olduk bizde doktora gidip boy kilo öğrenecez inşallah. Hazırlıklar tamam çok şükür bir eksiğimiz babamız oda yurt dışında çalışıyor. Maalesef yanımızda olamicak. Ama paşam iyi çok şükür bu bizi yeter babasıyla 🙏🏽🧿
TugceBykbs Tostosunannesi rahatladım biraz hep duyduklarım çok erken tarih diyorlardı yanlış mı acaba diye korkuyordum gerçi yine belli olmaz ama inşallah doldururlar günlerini 🙏🏻☺️
TugceBykbs ZeytinK ben kontrole gidicem de gideceğim gün 36+2 felan olucak yapma ihtimali var o zaman belki🤷🏼♀️🙄
Pamugumgeliyor ZeytinK bende bu gece 36 olacagim, midem cayir cayir yanio bazen gozlerim bile yasario onderece, kilosunu bilmiyorum daha kontrole var en son 33 haftalikken 2200 du. Sis ayak ve ellerle yasam mucadelesi veriyorum 😭
Bsranurr ZeytinK biz de 35 haftaligiz midem sürekli yanıyor bebiş 2880 g 7 kilo aldım ağrım oluyor benim de
Hasretimmm EsraKaraku bizde bugun 35+3 uz benimde sezeryan oluck ama net bi tarih belirlemedi doktorum belirsizlik beni mahfediyo sanirim bizde 10 u gibi oluruz herhalde
EsraKaraku Hasretimmm 38den önce almalarına izin vermeyin kesinlikle nacizane tavsiyem 38.haftada 7 ocak oluyor 😊
EsraKaraku Esraselim aaa Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah hayırlı doğumlar sizede 😊
Hasretimmm EsraKaraku evet 38 yada 39 cu hafta da aliriz dedi doktorum benim ikinci sezeryanim kizim 39 da alinmisti sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim insallah
Tuba-Sahra Hfoz bı anda bi sancı girdi akşama doğru kasilmalarim başladı bebeğin baskı yapmaya başladı acile gittim bebeğim doğmak için ugrasıyormus rahim duvarının inceltmis durduramadılar sancilarimi acil sezeryana aldılar
Deniizzz 35 haftalık falan değilim daha 10 dayız biz ama o kiloları görünce bir maşallah demek istedim gerçekten helal olsun 7 kg 10kg ile Doğuma gitsem daha ne isteyeyim ☺️