Fahriye200
Benim ilk gebeliğim problemli oldu öğrendim değerlerim düzgün yükselmedi dış gebelikten şüphelendi Semih mun ama çok güzel takip etti çok güzel bilgilendirdi anlattı ama hep bekleyelim dedi acil bir kanama ağrı vs olursa saat kaç olursa olsun arayacaksınız geleceksiniz falan benim kayınvalidem tatmin olmadı Mehmet Gencer e gitmemizi istedi kırmadım gittim değerlere bakar bakmaz bu dış gebelik hemen iğne vuralım düşsün beklemenin anlamı yok dedi yüz ifadesi vs o kadar kırıcı ve iticiydi ki kabul etmedik zaten Semih beyle devam ettik aslında normal gebelikmiş kese geç göründü vs düşünsene yaşama ihtimali olan bebeği öldürecekti Mehmet Gencer ama bebeğimin kalp atışlarını duyamadık geçen sene bu zamanlar Semih bey biliyormuş ama yılbaşı olduğu için bizi üzmek istemedi galiba bir hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi gittiğimizde anlattı kürtaj oldum o süreçte de bana çok güzel destek oldu ve ilgisi çok güzeldi ama böyle sıkıntılı bir süreç geçirmişken muayene kısa olunca korkularım geçmiyor o kapıdan hep korkarak giriyorum ve kısa sürdüğü için dediğin gibi kalp atışını çok kısa duyduk ben kesin bir sorun var düşüncesine girdim vs vs ama şu an her kemiği kalbi beyni yani nasıl desem tek tek parmaklarını bile görüyoruz muayenelerde gerçekten insan bir para veriyor sonuçta ve bunun üç dakika beş dakika da bitiyor olması sorun yoksa Semih bey iyi bir doktor