Egemoms1303 umutsmom20 fiyat vermeme amaçları belliydide hadi 3bin 5 bin koydun da 15 bin ne ya 🤦🏻♀️ Allah eksik etmesin ama muhtaç hiç etmesin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizin 🥰
Remzos umutsmom20 suan için 9 Ocak son tarihimiz normal beklediğimiz için tam bi tarih veremiyorum 😊 bebeğin ilk kontrolleri küvezde kalırsa onu karşılıyorlarmış benim kontrollerim bişeyler daha söylemişlerdi suan tam aklıma gelmiyo inanın
Remzos Egemoms1303 aslında doğum paketiniz varmı diye sorduğumda içerik olarak bunları söylediler yani farklı farklı paketleri yok tek olarak bu hatta oda süsleme di vs varmı diye sormuştum yok demişlerdi onları isteyen aileler organizasyoncu tutuyorlar demişti
1234eg Remzos doğumunuz ne zaman bilmiyorum ama ocak 2 . Haftası Gizem hanım muayene acıyormus kendisine ben sanırım ona devam edeceğim
Remzos 1234eg gercektenmi kendisimi söyledi peki suan için 9 ocağı gösteriyo doğumum normal bekliyoruz
1234eg Remzos evet instagram da paylaşım yapmış bende yazdım odaka devam etmeyecekmis kendisine klinik acıyormuş bi yazın isterseniz
sehercik Merhaba. Ben de 32 haftaligim, Babür Kaleli ye gidiyorum. Var mi baska giden? Hatta suyu azalmis bebegin,insallah sıkıntı olmaz.
Namiren sehercik merhabalar tansiyon yükseliğinden dolayı kendi doktorum babür kaleliye yönlendirme yaptı doğumu kendisi mi yaptırdı ne kadar ücret aldı acaba
Sltn123_ Cansever20 bende şehir dışında yaşıyorum hiç kintrole gitmedim ama doğum için çin serken beye gelicem 33+4teyim memnunmusuniz
Pnr22 Melike_melek merhaha denizlideyim 25 haftalık paşam olucak Özel Tekden hastanesi Nuray aldemir nalbanta gidiyorum 🤗