Melike_melek Merha kızlar muhabbet olsun Denizli de oturan varmı hamile annişler kaç haftalık oldunuz cinsiyeti nedir hangi hastaneye gidiyorsunuz dr. Kim
Elifshn Melike_melek 14 haftalik hamileyim 2. Gebeligim. İlk doğumum Ege kent mehmet gencer de oldu doktor çok iyiydi ama hastane berbattı ilgi alaka sıfırdı serviste. Şuan doktorumu netleştiremedim klinige gidiyorum fakat saglik hastanesinde zeynep orpak a gitmeyi düşünüyorum bakalım.
Egemoms1303 Melike_melek merhaba bende Denizlideyim 🤭 36+1 haftalık hamileyim Özel Sağlık Hastanesi Ayşe Seçil Özban takipliyim 🥰
emelldemir Melike_melek merhaba bende denizlideyim odak hastanesi Muhammet göçmene gidiyorum 12+3 olduk bugün 😊
Sena-cy00 Denizliliyim bende 🌸☺ Bir kızım var çok şükür doğdu 6 buçuk aylık oldu ☺ 6 buçuk ay önce Denipol semih mun yapmıştı doğumumu sonrasında muayeneye denipol murat beye götürmeye başladık.. Bu şekilde, sizde mi Denizli’lisiniz?
Melike_melek Sena-cy00 Sena-cy00 hayirli olsun evet bende denizli canım ben daha 18+2 yolun ortasına geliyoruz daha bende egekente gidiyorum dr.suna yazıcı Mehmet Gencer demişlerdi çok iyiymiş ama herkes deyince ona gitmek istemedim 😁😁😁😂😂
Melike_melek Merve202020 hayırlı olsun canim bende 18+2 canm oğlumla egekente gidiyorum dr. Suna yazıcı
Sena-cy00 Minikmucizelere Semih bey gerçekten çok ilgili bir doktor ben baya memnun kalmıştım kendisinden
nur-2706 Emrhn bende Çağrı Güvene gidiyorum ama doğum sonrası bebişin doktoru kim olur henüz bi fikrim yok . 14 haftalık olduk.
Emrhn Minikmucizelere daha önce de konuşmuştuk galiba sizinle Semih bey çok ilgili aslında ben daha önce bir kayıp yaşadım o zaman da aşırı ilgiliydi benimle o konuda hakkını asla yiyemem çok kibar aynı zamanda ama biraz fazla hastası var muayene süresi bize biraz kısa geliyor eşimle dakika tutuyoruz genelde 3 ya da 5 dakika da bitiyor bir muayene bizim korkularımız olduğu için belki daha detay daha uzun istiyoruz