-rzrnmrt47 30+6 dayız 30. Haftaya girdiğimiz den beri her gece bacak krampları mide bulantıları kusma bel ağrısı çekiyorum bebek aşırı hareketli bazı ani hareketleri canımı yakıyor hatta uykusuzluktan perişan oldum Ağrı’dan uyuyamıyorum ne yapsam geçmiyor da benim gibi olan varmı siz geçmesi için bi çare bulabildiniz mi
LamiyaCetinkaya -rzrnmrt47 Allah kolaylık versin, ben de 30+3′teyim, ağırlaştıkça ağırlaşıyorum bel ve bacak ağrıları nirvana. Ama onun dışında birşey yok çok şükür, 3 yaşındaki oğlum uyusa uyurum da bir süredir uyku düzeni bozuldu gece 2-3ten önce uyutmuyor😂
Baahar4549 -rzrnmrt47 37+4 teyiz, sağa yatıyorum sağım ağrıyor, sola yatıyorum solum ağrıyor. Her yerim zaten ayrı ayrı ağrıyor 😄 bu saat oldu yatakta semazen dönmekten canım çıktı. Çooook uykum var ama uyuyamıyorum
-rzrnmrt47 Yagmurakyurek evet onlar da ağrı bende de var oturup ağlicam artık en sonunda zor tutuyorum kendimi
-rzrnmrt47 LamiyaCetinkaya benim deli gibi bacak krampları ve mide yanması var bebeğim de maşallah çok hareketli durmuyor