Aysegulklc Haftadan bildiriyorum resmen gözümden uyku akıyor yatamıyorum hiçbir şekilde karnım taş gibi çok uykum var yatabilen var mı????
Blueberry0 Aysegulklc 37+2 gliba bebek kanala indi sürekli mesaneme ve makata baskı hissediyorum 5 dk da bir wc isteği geliyor. Uyku zaten 0. Sabah kontrolüm var 😑
Filiz_76 Aysegulklc bende de aynı şekilde 36+6 hafta saat 4.43 deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum 🙉☹️☹️
Nur_budak Aysegulklc anneliğin 30. Gününden sesleniyorum hamilelikte uyuyamıyordum şimdi hiç uyuyamıyorum uykuyu uzun bir süre unutacaz sanırım 😂
AlnSura 35 haftaliktan bildiriyorum karnım çok sert 2.gebeligim yatmanın sağ sola dönmenin imkanı yok yinede şükür diyelim tabi ama uyku akiyo
Eylemyerlii Bende 37.haftadayım tüm uyku düzenim bozuldu yine birazda doğum bunalımı vs kafam dolu bilmiyorum
Sultankocman Sabredin hepsi geçecek ve bunların sebebini hatırlayın 🥰 bakın benim bebeğim şimdi 2 aylık kollarımda, emziriyorum. Sonra böyle uykusuzluklar başlayacak. Güzel hayaller kurun bir mum yakın güzel bir şarkı açın uyursunuz ♥️