Bebekannesiii_ Ağda canımı acıttığı için gitmiyorum,başkası yaptığı için de bana hijyen gelmiyor içime sinmiyor maalesef. Karnımdan dolayı da kadın jileti ile de almakta zorlanıyorum. Siz nasıl çözüm buldunuz kişisel temizliğinizi yapmak için?
Ecem95 Bebekannesiii_ doğuma kadar kendimi bildim bileli gittiğim kuaförde ağda yaptırdım doğumdan 1 hafta önce de ağda yaptırmıştım beni 40ıma kadar idare etti daha öncesinden 1 sene epilasyona gittiğim icin zaten tek tük tüyüm var.
Minikgebe Bebekannesiii_ yere ayna koyup yapabilirsiniz jileti fakat doğum öncesi bi kere ağda yaptırmak gerek diye düşünüyorum. Çünkü jiletle çok hızlı çıkıyor . Ne kadar tüy o kadar az hijyen ve o kadar enfeksiyon Demek. Doğumdan önce jilet yapsanız bile doğumdan sonra 3-4 gün içinde çıkacak ve dikişlerle vs hepten alamayacaksınız. Doğum öncesi bi kerelik temiz ve güvenilir bir salonda ağda yaptırmanız sizin için rahatlık olabilir🙏🏻
Blueberry0 Bebekannesiii_ zar zor görmeden alıyorum jiletle. ağdaya dayanamam herhalde bilmiyorum hiç yaptırmadım. Yarın kontrolüm var alttan muayene olurum muhtemelen. Yine jiletle almak zorundayım😑
Bebekannesiii_ Ecem95 ben pandemiden beri aidata gitmek yerine permatik ile alıyorum karnım da büyüdü artık zorlanıyorum almakta bende mecburen ağdaya başlayacağım ama kuaförler de çok temiz gibi gelmiyor
smnbr Ecem95 Epilasyondan sonra ağda yasak diye biliyorum. Onun yerine jiletle almayı tavsiye ettiler bana
Ecem95 Bebekannesiii_ Ağda 30 gün temiz kalıyorsunuz jilet hemen çıkıyor kendi bildiğiniz temizliğinden emin olduğunuz bir kuaföre gidin ve ağda yaparken eldiven takmasını isteyin
Hazirann Bartumommyyy benimde yardımcı oluyordu geçen haftaya kadar kayınvalidem geldi kaç gündür yine kaldım tek başıma
Sevdeeez Bende annemden destek alıyorum annem jiletle alıyor. Ağdadan çok korkuyorum hiç yaptırmadım açıkcası yaptıracağımı da düşünmüyorum
Blueberry0 Bebekannesiii_ evet ama görmeden almak da zor. tabureye oturarak yapıyorum ama 10dklık iş yarım saate mal oluyor pertim çıkıyo resmen 🥴
Blueberry0 Bebekannesiii_ bide benm yarın kontrolum var alttan muayene olucam. 😑🫨 Doğumdan sonra nasıl olcak bilmiyorum 40 gün boyunca ve sonrasında kontrol olduğunda nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum 🥴
LamiyaCetinkaya Bebekannesiii_ El yordamıyla yapıyorum ben de, yapamadığım zaman da ayna filan koyuyorum veya sonra kontrol etmek için