Çam ve Sakura hastanesine gıdıyorum orada takıplıyım cuma günü çok sancım vardı 34+5 te normalde perinatolog takipliyim ama acil den giriş yaptım doktor çok güzel ilgilendi muayene mi etti nst me baktı vs hersey yolunda barkodlarımdan tek biri kullanıldı ben hastaneden 16:03 te ayrıldım imzamı attım acil doktor ile görüştüm ve barkodlarımı aldılar burda kalıcak diye tamam dıyıp çıktım tam 20 dk sonra aynı isimli başka biri gelmiş kan alınmış 5 tüp ama soy isim farklı isim aynı olunca benim barkodları yapıştırmış kanı alan ebe ve eve geldim 6 tı da ısrarla hastane arıyor dıyorum kan aldırmadım hayır sizin kan aldırmışsınız ama hamıle degılsınız dıyor bana ve kan grubum A rh - değil de B rh +pozitif miş dıyorum ki yanlışlık var başka biriyle karıştırdırdınız ben o hastanede kan uyuşmazlığı testı yaptırıp iğnesini yaptırdım dıyorum sonra doktor aradı hatta 2 defa çok uzak olduğu ıcın gitmek istemedim sonradan öğrendim e nabızıma tüm sisteme girmiş kadının verdıgı 5 tüp kan benım bilgilerim olarak gözüküyor. Ya ben acilden o anda sezeryan olsaydım ve kansızlık var bana sistem de gözüken a negatif yerıne b pozitif diye kan verselerdı yanı şimdi burada kimin sucu var ve ben 2 gecedır uyku tutmuyor hala e nabızımda kadının sonuçları var benımkıler de var ama onunkıler sılınmemış. Hastane deki acildeyiz hemşireler hastayı suçluyor ismi sorduklarında evet dedıgı için tamamda zaten orası acil ekstra kimseyi yanına almıyorsunuz ekstra bir kadın acile rahatsız olduğu için gelir zaten. Bunu hemsıreler teyit etmesi gerekmiyor mu sizce ben bunu şikayet etsem mi ve nereye şikayet edeceğim bilen varsa yazsın hanımlar.