Derinnmom İş yerinde fenalaşınca nasıl izin alıyorsak onlarda öyledir şikayet etsenizde muhtemelen o doktorda insan olduğu için raporunu almıştır altından bir şey çıkmaz kolay kolay diye düşünüyorum. Çünkü malum onlarda insan ve oraya o tek doktoru yine sizin şikayet ettiğiniz insanlar koydu. Hiçbir şey olmasa insanı ihtiyaçları yemek molası mola hakkı var. Hatta sizin zorunuza gitmiş ama muhtemelen doktor hanım belki yemek molası yapmadı belki sigara molası yapmadı onu orada kullandı. 20-25 dk beklemek zorunuza gitmesin , o hekimi o hasta haliyle orada tek başına çalıştıran sistem zorunuza gitsin bence. Çünkü doktor olduğu için özel güçleri yok yeme içme tuvalet ve mola ihtiyacı var 2 saat mola hakkı var onu kullandı diye kızıp tepki göstermek saçma bence. Tek o varsa gitmemeli diyorsunuz , oldu yasal hakkı olan molasını kullanmasın siz uyurken aç susuz dinlenmesiz 24 saat nöbet tutsun, bencil düşünmek istemiyorum diyorsunuz ama bu çok büyük bencillik. Emin olun sizden çok o rahatsızdır bu durumdan. Tek çalışmaktan ki emin olun hakkı olan molaların bile 3/1 ini anca yapabiliyordur. Sizede çok geçmiş olsun sizi anlıyorum, diş ağrısı çok kötü bir durum , başka bi kurumdan yardım alsaydınıx keşke çok geçmiş olsun🙏🏻
Derinnmom