Mothertea Sezeryan sonrası 10 günlük iğnem vardı eşim vuruyordu bugün vurdu ve orda şişlik oldu morardı çok acıyor ne yapmam gerek bilemedim dağılmadı sanırım kötü bir durum olur mu bilen var mı
BetulMom Mothertea ben hamileliğimin başından beri yapıyorum.limdi 31. Haftadayım artık karnım büyüdü diye kola geçtik her tarafım mor ve dediğin gibi şişiyor.buz uyguluyorum yapacak bişey yok. Doktor normal dedi
Gamizzzz Mothertea İlk göbekten yaptık dayanamadım artık sonra bacağa geçtik o şekilde devam ediyoruz
Hulyab Mothertea hemen gecmiyor morariklar baya bi zaman aliyor normal o sekilde olmasi ama vurduktan snra hep masaj yapmya calsn uzun uzun
Mothertea BetulMom çok geçmiş olsun cidden iğne zor ya yakıyor bir de can acıtıyor sağ Salim kavuşun inşallah 🥰
Gamizzzz Eşim az önce yaptı bana da 32 haftalık gebeyim morarma oluyor ve iğne yapılan yer tas gibi artık vücut da kaldırmıyor bence 🥹doğana kadar devam dedi bana 😤
Mothertea Gamizzzz zaman su gibi aksın ve sağlıkla kavuşun inşallah anneler çekiyor her şeyi sonu güzel bitiyor ama ☺️