fayting Merhaba, bence hemen başlayın o kadar çok şey var ki küçük-büyük doğumdan sonra eve geldiğinizde aa şu eksik kalmış demeyin kıyafetlerini alın bol bol hediye gelir diye düşünmeyin zaten bazen 2-3 kere değişiyor günlük ilk olarak büyük eşyalar başlamıştım ben bebek arabası beşik. Bez asla stoklamadım aklımda molfix vardı bir paket almıştım yararsa devam edecektim yaradı o zaman stok yapmaya başladım bol bol pamuk stoklayın aşırı zamlandı ıslak mendil yerine pamuk daha güzel temizliyor ve daha sağlıklı ıslak mendili sadece dışarıda kullanıyorum küvetini katlanır aldım söylenenler gibi asla kapanma vs yaşamadım banyo sürelerimizde uzundur yani bebek arabasını kesinlikle kendinize aşırı uygun bir şey tercih çok geziyorsanız hafif kapanması kolay olmasına dikkat edin anne yanı beşiğini park beşik tercih ettim hem büyük uzün süre kullanabilir bir de sepet beşiğimi var sadeve 2 ay yattı pusette uyumayı daha çok seviyor gündüzleri 😅 otomatik ana kucağı kesinlikle en iyi arkadaşımız gün içinde evi vs toplarken sıkılmadan vakit geçiriyor baştan sevmemiştim ama sıkılmadan alıştırmaya çalıştım şuan bayılıyor şampuan vs olarak mustela tercih ettim 4 aya gireceğiz hala bitmedi ve bol kullanıyorum pişik kremini asla önermem ama bizde hiç bir işe yaramadı kıyafet olarak zıbınları e bebekten kendi markasını aldım 2-3 yıkamada ağzı yüzü kaydı bir daha asla almayı düşünmüyorum eğer eviniz büyükse kesinlikle telsiz almanızı öneriyorum gerçekten sürekli git gel bak yapmaktan kurtuldum eğer arabanız var ise oto koltuğunu da hemen alın o da çok zamlanıyor sürekli oda yapmayı düşünmüyordum ay dedim herşeyi olsun onu da son haftamda yaptım ama çok enerjiktim halim vardı bence sona kalmaması gerekiyor 😅 biberon emzik vs avent tercih ettim biberon almamıştım sonra mamaya başlayınca aldım iyi ki baştan almamışım kesinlikle kaşıkla takviye yapıyordum elimin altında olsa belki hemen verebilirdim kesinlikle bir göğüs pompası elektrikli al bebeğim yoğun bakımda kaldı 20 günlükken ve sürekli süt götürdüm o olmasaydı çok zorlanırdım ilk başlarda deli divane süt gelebiliyor stoklarsın en azından süt poşeti göğüs kremi lansinoh aldım bilseydim almazdım asla kullanmadım hiç yara olmadı demek ki dedim ihtiyaca göre alınabilirmiş bu şuan aklıma gelenler bunlar 😅