fayting ilk çocuğumda 5 tane hastahane çıkışı almıştım üç penye battaniye üç müslin battaniye şampuan Johnson’s Baby almıştım bebek bezi prima yenidoğan almıştım hastahane çıkışları hep patikli alt oldukları için çok çorap almamıştım biberon hiç almadım ama sezaryen olduğu için hastahanede istediler eşimde wee baby alıp getirdi emzik de almamıştım doğumdan bir hafta sonra falan annem rahat edersin şöyle böyle deyince onu da wee baby den aldım çok kullanmadı zaten öyle yani… Şimdi de yine oğlum olacağı için pek bir şey almadım abisi 20 aylık sadece bir kaç tane hastahane çıkışı almayı düşünüyorum sadece o da fotoğraflarda farklı kıyafetleri olsun diye…
Deterjan olarak sabun tozu almıştım zaten annem küvetinde yıkadıktan sonra iki dakika çıkardığımız kıyafetlerini de elle yıkıyordu… Göğüs ucu kremi aldım ama hiç kullanmadım göğüs pedi almadım… E bebekten Baby me losyon bebek yağı falan almıştım hiç kullanmadım bebek yağını sadece bir kere konak çıktığı için kullandım galiba. Pişik kremi de Bepanthol kullandım ama onu da çok az kullandım çok alerjik bir vücudu yoktu çok şükür…