Bimiyendis Beyzab95 30 iyi alt sınır 25. Düzenli olarak kısalacak bir şey de değil sancı kasılma filan yoksa. Ben 35+5deyim 23 çıktı bende erken doğum riski var 32 den beri ama şimdilik evde yatıyorum bakalım.
A12_S07 Beyzab95 inşallah kisalmaz daha fazla doktor alt sınır 25 ağrı sızı kanama olursa korkmaliyix dedi hayırlısı ben bol bol su içip Magnezyum içip dinleniyorum gerekmedikçe evden çıkmıyorum hiç canm istemiyor zaten karnım ağırlaştı iyice
Beyzab95 A12_S07 kısalmaz inşallah doktorum 30mm iyi dedi kanal kapalı sıkıntı yok dedi 3cm üzerinde rahat ediyoruz ama 3 kötü değil dedi ☺️
A12_S07 Beyzab95 inşallah bakalm böyle böyle yavaş yvas mutlu sona ulaşicaz rabbim güzel bekleyiş nasip etsin🤲❤️
Esyy01 Beyzab95 yok bence demez cunku haftalariniz baya ileride. Bana 22 haftalikken 27mm demislerdi.
Beyzab95 umrumdadegil 2 kere benden yeşil akıntı geldi çok az ama onun için birde bu sancıların için yinede görelim dedi ya bu çocuğun kafası aşağıda napıyorsa alttan idrar keseme mi diyeyim ne diyeyim oraya baskı yapıyor inanılmaz canımı yakıyor
Beyzab95 A12_S07 yarın veya perşembe gideceğim ☺️ bakalım ne dicek dinlenicem bol bol ama eksikleri var birde kıyafetlerini falan yıkayacağım anam korktum vallahi keşke biraz başlasaymışım gerçekten böyle yavaş yavaş erkenden başlamak iyiymiş
A12_S07 Beyzab95 Bende hiç başlamadım Ocak gibi başlarım diye düşünüyorum bakalm ne olacak eksiklerimde var daha 😐😂🥴
Beyzab95 umrumdadegil antibiyotik kullanıyorum aksef ☺️ ama bugün hafif yine regl olur gibi ağrım oldu 😥 daha olmadı
Beyzab95 A12_S07 benimde eksiklerim var kıyafette kalmadı eksik beşik alıcam şampuanı vs kaldı benim eksiklerim var 🙄 biraz var of her şey inanılmaz pahalı 😥😥
umrumdadegil Beyzab95 bende aynısını kullandım inşallah iyi gelir sanada🥰 doktor sorun yok dediyse yoktur enfeksiyon etkiliyordur şuan seni onun ağrısı da çok kötü
A12_S07 Beyzab95 Biz herseyini aldık sadece kendi çantam için eksikler kaldı gerçekten herşey uçuk bir bebek eşyası bu kadar pahalı olmamalı 😥
Beyzab95 umrumdadegil perşembe ya da cuma gidicem doktora şu rahim ağzını da netleştireyim sesli mesaj yolladı iyi diye ama yinede içim hiç rahat değil 😕