akkrn alyamm_33 sizin kaç haftalık yani? Benim de mensime 4-5 gün kala lekelenmem olmuştu yerleşme kanaması gibi
sacmalamakizim _Mother_ inşallah bakalım hiç olmaz diye düşünmüştüm açıkçası 😃 bende negatif olsa bile sizde pozitif çıkar inşallah 😊
alyamm_33 akkrn benim 2 günüm geçiyor şu anda �laç kullanıyor musunuz ben doktora gittim bana bir sürü ilaç verdi
akkrn alyamm_33 neler verdi? Bana daha bir şey vermedi çarşamba günü muayeneye gidicem bakalım o zaman verir mi bilmiyorum. Ama benim 1 gün süren lekelenme gibi olmuştu. Gidince doktora belirtiyim olmadı
alyamm_33 akkrn benim de lekelenmem var ve aşırı derecede sancı çekiyorum sende bu var mı ya belim kopacak doktor da düşük olmasın diye ben de kan pıhtılaşması olduğu için ir sürü ilaç yazdı David Damla David hap joraspin folik asit bir sürü şey yazdı pretnol
sacmalamakizim _Mother_ Yarın sabah yapıcam ilk idrarla, heyecanla bekliyorum inşallah pozitif çıkar, sizde en kısa zamanda pozitif görürsünüz inşallah 😍 bu 2. Mi olacak sizin de 😊
Kardy Son dört aydır benim hep düzenli oluyordu. Bir gün geçti gününde olmadı test yaptım belli belirsiz çıktı. Beş gün geçmesi daha iyi olur. İsteyen kişiler de üzülmez hem.. şu anda 18 haftalık olduk
_Mother_ Kardy valla bende adet tarihimi bilmiyorum değişiyor 😂 ama ovulasyon kullandım bu ay 6 Kasım yumurtlama ilk gördüğüm gün bugün 14. Gün negatif gördüm
Elifya1 Benim bi gün geçti. Negatif ti 🥲 ama göğüs uçlarında aşırı hassasiyet ve ara ara kasık ağrısı oluyo Sanırım normal gecikme değil mi ?