Krispiim16 Aski inşallah canım sabahları patates kızartması yiyorum midemi bulantımı kesiyor başka bişey yediğimde dene istersen
Mertcanbusekarakaya Krispiim16 15+2 ☺️🙏🏻 İkizlerimizi bekliyoruz 2 gün önce öğrendik cinsiyetlerini kumsalımız be poyrazımız geliyor 😍 alışverişe başladım 😍😍😍
Krispiim16 Mertcanbusekarakaya ya inanmıyorum hayırlısıyla kucağına almak nasıl olsun canım isimlerde çok iyi kızım olursa bende kumsal koyacaktım erkek okusaydı eşim poyraz istiyordu ama kuzeni oğluna koymuş oyuzden koyamadık 😌
Sewo Krispiim16 banada 12. Haftada erkek dedi bugun 11.30 da randevum var 15 haftalik oldum bakalim ne diyecek yazarim
Sewo Krispiim16 benimde hamileliğim ilk gününden beridir tek severek yedigim şey patates kızartması. Bugunlerde ekşili yaprak sarma canım istiyor
ceco Sewo aynen bana da öyle söyledim 15 haftalığım şimdi 16ncı haftamda kontrolüm var hafta Cumartesi hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla 🙏🏻💙🧿
NeslihanOner Ben 12+6 yım pazartesi günü gittim ikili test yapıldı. Ama cinsiyeti için erken dedi doktor bir ay sonra dedi