Emine2101 Haftadayım normal doğum düşünüyorum bu ana kadar korkum yoktu ama şuanda korkularım basladı sizdede öylemi?
KsedaGG Emine2101 37+6 dayım normal bekliyoruz. Rüyalarım hep doğum. Sancı çekiyorum hep rüyamda. Çok korkuyorum ama normal olmasını da çok istiyorum. Hep doğuracak gibi hissediyorum. Her gün bişeyler yapmaya çalışıyorum ya doğurursam diye. Çok yoruldum düşünmekten
Kukulikukuli12 Emine2101 Yarın yatışım var 41. Hafta suni sancı ile başlatılacak. İlk bebeğimde de öyle olmustu 🤭
sevgigorgell Emine2101 37+2 yiz üçüncü doğumum olacak tecrübe olduğu için mi bilmiyorum bı korku yok 😁
Emine2101 KsedaGG bende aynı yani düşünmekten beynım yoruldu artık vücudum cok yorgun çok fazla hemde
Ebrukumsal _ruyaninannesi_ bende öyle valla 40 hafta olacam uygulama son 1 gun gosteriyor ama tık yok😀
Emine2101 Kukulikukuli12 iyi dayanmışsın 41 hafta tebrik ederim seni valla ben bır an önce doğurmak ıstyorum
Rabiss34 Kukulikukuli12 peki suni sancı ile nasıl oluyor bende bu konuyla ilgili başlık açtım doktorum banada suni sancı önerdi ama çok zor deniyor suni ile 🥲
sevgigorgell Emine2101 bence hiç düşünme canım sen ne kadar rahat olursan o kadar rahat oluyor ilk dogumumda da rahattım ve çok güzel geçti sürecim 😊 sağlıkla al inşallah kucağına ❤️
Namish Ilkinde hic korkmuyordum cunki tecrubesizdim,ikinci hamileliyimde sadece dogumu dusunyorum😅aslinda ilke gore kolay gecmisdi sadece o sanci beni benden aldi🤦🏻♀️
Kukulikukuli12 Rabiss34 profilimde defalarca anlattım okuyabilirsin canım. 🤭 Bünyeden bünyeye değişiyor. Ben regl sancısı bilmezdim ilk dogumda suni sancı verildi. 19 saat hiç bişey hissetmedim. 🤷 3 saat sancı cektim 2. Ikınmada dogum yaptım 🤭
Htp1997 Emine2101 Bu haftaya kadar normal doğum istiyordum kendimi hep normal doğuma hazırlamıştım ama doktorum çatı muayenesinde çatımın dar olduğunu ve bebeğin kafasının kanala giremediğini söyledi. Salı günü tekrar bakacak ve yüksek ihtimal sezeryan için yatış yaptıracak hazırlıklı gel dedi çünkü. Sezeryan için üzülmeyi bırakmam lazım hakkımda hayırlısı ne ise o olsun
mhmtsmy Htp1997 tabi ki..iyi ki sezeryan da var yoksa vajinal doğumunuz zor olurmuş.sevinin bence bir şekilde çıksınlarda Allah on hayırlısını versin🌸
Emine2101 Htp1997 üzülme canım sezeryan kötü birşey degıl sadece bıraz daha fazla agrısı var öyle düşün
Hulyab Emine2101 36 haftalgz bzde 37 yada 38 de alicaz dedi bebegi suni sancyla baslatacak ara afa bi tedrgn oluyorum ikinci gebelgm ama sonra unutturyo mevla bakalm neler yasycaz saglikla gelsnler insallah 😇