Hasretyil Ben 25+4 günlük ikiz annesiyim binlerce soru aklımda dönüyor ☺️ ikizlere gebe kalanlara bilgi alışverişi yapsak çok güzel olacak ❤️
Bir_Fani Hasretyil bizde 20 haftalık olduk Allah’ın izniyle 🤲 Böyle başlık olması iyi oldu Haftalarımız yakınmış Bende muallkatayım Alışverişe başladınız mı acaba Özelikle bebek arabası ve beşik için ne düşünüyorsunuz Hangi marka model
Negif Hasretyil merhabalar bende 21+4 üm ikiz gebeyim bi kız bi erkek bekliyorum sadece büyük alışveriş yaptım bebek arbası park beşik şifonyer dolap aldım diğerlerine ufaktan başlıycağım artık bende ☺️
Aysun-2 Hasretyil bende cift yumurta ikizlerine hamileyim ikiside erkek 🥹💙 20 haftalık olduk Allahın izniyle hepimiz sağsalim kucaklarımıza alalım 🤲
Hasretyil Bir_Fani çevremde herkesin erken geleceklerini söyledikleri için tüm hazırlalıklarım hazır beklemede kaldık ☺️
Pnpn Negif merhabalar , yatak 1 mi 2 mi aldınız acaba nasıl yatırmayı planlıyorsunuz :) bende 26 hafta ikizlere hamileyim hala düşünüyorum :)
Bir_Fani Negif Bizde bir kız bir erkek Hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah Rabbim 🤲 Alışveriş listesi yaptınız mı Yapan varsa paylaşabilir mi
Kediannesi1 Hasretyil ikizlerimi doğurdum 1 ayı geçti merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim 🥰
Aysun-2 Kediannesi1 kacıncı hafta da doğum yaptınız 😇 Ve cok cabuk büyüyor diyenler dogru mu söylüyor Ne kadar kıyafet almalıyız
Hasretyil Kediannesi1 bize şubata doğum dediler ama ocakta itibaren hazır olamamız lazımmış 🫣 kilo olarak çok mu küçük doğuyorlar süt yeter mi acaba onlara binlerce çılgın soru kafamda ☺️
Melekabdullah Kediannesi1 kac haftalik dogdular bende ikizlare hamileyim serklajliyim 25.haftadayim kuvezde vs kaldilarmi
Kediannesi1 Aysun-2 32+3 de doğurdum yok bence çabuk büyümüyorlar benden çok yoğun bakımda kaldılar zaten ama sanki hala yeni doğmuş gibiler zaten hala küçücükler 😍 kıyafet bir sürü mevsimine göre zıbın zıbın zıbın bir sürü ağız mendili
Negif Pnpn ben 2 tane park beşik aldım ama ilk önce bir tanesini kurucam sadece zaten büyük baya ikiside rahat sığar ilerleyen aylarda hareketlenip büyüdüklerinde diğer beşiğidi kurarım ayırırım sonra çocukları diye düşündüm ama nasip bakalım 😂
Semus06 Bizde 30 haftadayiz ikizlerimle butun hazirliklar bitti artik bugun yikamaya gectim sonra hastane cantasi hazirliyacagim insallah🙏🏻
Kediannesi1 Hasretyil benimkiler haftasıyla uyumlu doğdular tek bebek gibi ama evet küçükler süt yetiyor hatta ben bilmeden çok sağdım arttırdım ancak düzene soktum Mastitten döndüm 2 kere 😀
edasontr Hasretyil hahaha bana da ikisi erkek dediler ama biri kız gbi baska doktorda kız dedi 6-7 haftslık ultrason fotoları varmı cnn sende
Hasretyil Aysun-2 Aysun-2 25 haftalığız yarın kontrolde göreceğiz artık kaç gram olacakları ☺️ 4 hafta önce 800 gramdılar 🤭