Derinnmom Kızlar aylardır çekiyorum bu ağrıyı, sanki ağzımın içinde şimşek çakıyor 🥹 dişim ağrısı kulağıma boğazıma vuruyor. Karanfil, karanfil yağı ve tuzlu gargara dışında iyi gelen birşey yok mu 🥹
matmazellayy Derinnmom Yok hayatım dolguysa kanal tedavisi ise veya çektirme ise derhal yaptır çekilmez ağrı çünkü bunlar geçici çözümler bi işe yaramıyor buz kompleksi yapabilirsin veya buzu ağzında dişinin üstünde beklet Allah şifa versin
Figen-nct Derinnmom ayn ağrıyı 6 aydır çekiyorum hiç bir çaresi yok herşeyi denedim doktorunuz sormak antibiyotik kullana bilirsiniz ve diş eti için diş macunu kullanabilirsiniz padontax ferahlık diye macun var o çok iyi geliyor Şuan çok şükür iyim
Derinnmom matmazellayy hiçbir şey yok diyorlar hamilelik tetikler bebek yapıyor diyorlar eve gönderiyorlar, buzda koydum işe yaramadı
Figen-nct Derinnmom evet doğru bebek bizden beslenme başladığı için oluyo ben çok uğraştım dişçiden yazdırdım antibiyotiği Dabi doktorumdan onay alarak kullandım Şuan kaç haftalık olunuz
Derinnmom Figen-nct bugün 31 haftalık oldum 15. haftadan beri çekiyorum bu ağrıyı bugün normal haataneye gittim parol serum yaptırdılar bi de antibiyotik verdiler yarın alıcam
Figen-nct Derinnmom bu aralar iyi çok şükür antibiyotik bu ay kullanmadım arada şişiyo birtane içiyorum bi kaç saate geciyo
Derinnmom Figen-nct bilmiyorum ki yarın alıcam, doktor dedi bu saatte nöbetçi eczanede bulamazsın bunu