1prensesannesi__ Efnan-77 son iliskiden sonraki 11. Gün dü ben ovulasyon testinde catlama gördugumde degerlendiremedim onceki gun degerlendirebilmistim son iliskinin 11. Gunu catlamanin 10. Gunu pozitif gördüm 🥰
Ybvvv Yes_mom0 olmuş bu defa sanırım. Benimde sizin gibi koyulaşırlem silikleşti birden pik olmadan. Bende devam edeyim bari sizin gibi yumurtlama olur belki
1prensesannesi__ Yes_mom0 heh sukurler olsun pik olmuş kesin degerlendir asko bu gunde bi havuc ye çatlasın hemen döllensin insAllah Allahımın izniyle tutsun bebegin 🥰🥰🥰🥰🥰
Birbebekumudu 1prensesannesi__ kızlar benim az önce kahverengi leke gelmiş iç camasirima normal mi? Sonucum 75.7 çıktı 4 haftalik gozukuyor
1prensesannesi__ Birbebekumudu olabilir hayatım yükselmiş guzel yukselmis hatta kahverengi leke su sıralar gorulebilir yerlesme kanamasi ama icin rahat etsin istersen doktora gidebilirsin progestan yaziyo
Yes_mom0 Ybvvv benimde öyleydi cnm bı koyulasti sonra çok silikleşti 3 gün sonra yani bugün yumurtlama oldu umudunu yitirme
Birbebekumudu 1prensesannesi__ dun geldi bitek dahada gelmedi o dediğin ilaçtan almasam bisey olur mu doktora gidemiyorum şuan eşimin sigortası ocağın ortasında baslayacak
Yes_mom0 1prensesannesi__ aşkım 28 Aralık’ta ilsiki yaşadım 29 Aralık ta pik i gördüm ama aşırı rahatsızdim dün ilişki yaşamadım bir sıkıntı olmaz demi
1prensesannesi__ Yes_mom0 olmaz askim ben catlama gunu degerlendirememistim dun de pik olmus zaten bu gun catlamis olmalı kesin degerlendir ama
1prensesannesi__ Yes_mom0 asko gec kaldim kusura bakma ama hala pik bu gun yaptin mi havuc ye catlasin