1prensesannesi__ Birbebekumudu ay cok iyi süper tebrikler 🤗🤗🤗🤗 son adet gunune göre kac haftalik hamilesin 🤭🤭😍😍
Birbebekumudu 1prensesannesi__ 3 hafta ama aile hekimi moralimi bozdu ya gebelik var ama var diyemem diyor idrarda kanama görünüyormis kanaman varmi dedi yok dedim adetin geciktim dedi yok dedim daha 4 gün var dedim acaba yerleşme kanamasi olabilirmi psikolojimi bozdu ya :( değerim normal miki
1prensesannesi__ Birbebekumudu yerlesme kanamasi olabilir moralini bozma kan testin pozitif cikmis ne güzel keyfini cikar gecikmen olunca tekrar beta ver icin rahat etsin 5. Hafta ortalarında kese gormeye gidersin 🥰
1prensesannesi__ Yes_mom0 pik olmadan catlamış ya da yumurtlamadin canım her ihtimale karsi kesinlikle bu aksam degerlendir pcos falan varsa ondan olabilir 🤷♀️
Yes_mom0 Dün öyleydi bugün de böyle acaba yumurtlama olma imkanı varmiydi çünkü bugün aşırı silikleşti
Birbebekumudu Yes_mom0 evet dün yumurtlama görmüşsün benimde öyleydi bugünü mutlaka değerlendir benimde çatlama günü tuttu
Yes_mom0 Birbebekumudu dün degerlendirdim bugün eşimin işi çıktı gece 12 de eve gelir o zmn değerlendirsem olur mu acaba
1prensesannesi__ Birbebekumudu dünku yumurtlama degil hayatım pik olmamış pik olmasi c ile ayni koyulukta olmasi demek benim pikten sonra boyle olunca catlamis oldu