Gkce27 Normalde yumurtlama günü, çatlama günü ve sonraki gün ilişki oluyor diye biliyorum fakat yumurtlama 2 gün sürdüyse 4 gün mü ilişki olması lazım kafam allak bullak oldu bilgisi olan var mı?
1prensesannesi__ Gkce27 2 gun yumurtlama sürdü benim 3. Gun catladi biz sadece 2 gun ust uste yumurtlama degerlendirdik catlama degerlendiremedik ama tuttu şükür
simgennur0 1prensesannesi__ seni yakından takip ediyorum çok zorlu süreçti seni ve benim için senin olduğu bende inşallah sıra Allah nasip ederse bat 25 bekliyoruz dua et rabbim bana da nasip etsin
1prensesannesi__ zey-nep11 catlamadan tam 1 hafta sonra halsizlik basladı ve suratım ates atiyodu yaniyodu sanki öyle bi süphelendim sonda 10. Gun test yaptim test idrarı emip beyazladigi gibi ikinci cizgi coook hafif belirdi aninda belirince kan verdim 😁 kan verdikten sonra da kasık agrisi olmaya basladı ama adet agrisi gibi degil igne batiyomus gibi bıcak saplaniyomus gibi gecikmeden sonra adet agrisina döndü hala da agrisini cekiyorum 🥰
Birbebekumudu 1prensesannesi__ benimde 16 Aralık yumurtlama 17 Aralık catlama ama çatlamadan beri karin altı rahimde sizlama ara ara batma ve karın ağrısı var inşallah tutmuştur
1prensesannesi__ Birbebekumudu insAllah tutmustur canım bende de öyle seyler olmadi ama tam 7 gun sonra halsizlik ates basması basladı 10. Gunu testim pozitif cikti ama catlamayi degerlendirememistim ben 2 gun ust uste pik gününü degerlendirdim o kadar 😄 sonrasi da yok önceside
Birbebekumudu 1prensesannesi__ ben 14 15 16 17 günü değerlendirdim 16 pik 17 çatlama oldu 18 inde karin altımda sizlama ve karın ağrısı başladı ama ara ara genelde karin altım gün içinde kısa sürüyor yerlesmedir diye umuyorum 4 gün geçti çatlamadan sonra bende pcos var bide
1prensesannesi__ Birbebekumudu yani test yapıp yumurtlamayi yakalamissin ne güzel hayirlisi olsun insAllah 🥰
Smys @Birbebekumudu benimde dün test pozitifti değerlendirdik ondan önceki günde bugün silik catlama oldu sanırım ama değerlendiremicez cok üzülüyordum sizi okuyunca bi umut oldu icimde 🤲🏻
Birbebekumudu Smys umarım güzel haberler alırız Ama garip olan benim yumurtlamadan sonra böyle karin altı ağrısı ve göğsüm ağrıyor sis anlam veremedim