Berraeray1 Kürtaj oldum içeride parça kaldığını öğrendim doktor 3 gün kullanmam gereken metiler adında ilaç verdi bu ilaç adet yapar mı yoksa sadece parça düşmesi için mi
SuEmbal Berraeray1 Bu ilaç banada verildi ama kürtajdan hemen sonra bitene kadar kullanmamı söyledi doktor
Srp53 Berraeray1 parça düşmesi için o ilaç. umarım tekrar bı kürtaja gerek kalmadan düşürürsünüz. İlk adeti de 6 haftaya kadar olmanız gerekiyor. Onda da temizlenebilir içiniz. Bende de pıhtı kalmıştı atamıyordum doktor histeroskopi yapacakken adet oldum orda temizlendi.
Berraeray1 SuEmbal benim kürtajın 21. Gününe kadar kanamam olduğu için doktora gittim parça kaldığını söyledi ve bunu verdi içtikten yarım saat 1 saat sonra 50 kuruş büyüklüğünde pıhtı gibi parça geldi ama ne zaman adet olucam çok merak ediyorum
Berraeray1 Srp53 6hafta olmasına 2 hafta var beta baktırdım 10 çıktı parça gitmemiş olsa daha yüksek çıkmazmıydı
Srp53 Berraeray1 az kalmış sıfırlanmasına parça olduğu zaman geç düşüyor ya da düşmüyor benim 56 güne sıfırlanmıştı 56 gün lekeli gezmiştim