tunahansmom Kızlar doktorum bana demir ilacı olarak Ocean Microfer verdi siz ne zaman kullanıyorsunuz aç mı tok mu alıyorsunuz ? Yardımcı olabilir misiniz 💛
Mia0121 tunahansmom ferrum kullanıyorum sabah akşam aç bildiğim kadarıyla genelde demir ilaçları aç daha etkili olduğu için aç tüketiliyor
Seymoshh tunahansmom bu ilaç ulantı yapmıyor diğer haplara göre içimi daha rahat benimde bu konuda sorunum var her ilacı içemiyorum ama ocean bulantı yapmıyor bana
Zeyasln tunahansmom ilk gebeliğimde doktor vücudumu çok etkilemesin diye 1 hafta tok karna akşam al vücudun alışır sabah aç almaya başla sonra demişti o yüzden hiç kabızlık veya şikayetim olmamıştı
Asliberen tunahansmom 1 saat öncesinde için dedi eczacı ancak sabah çok aç uyanıyorum. Kahvaltıdan hemen önce içip 5 dk sonra kahvaltımı yapıyorum. Eğer bulantınız olursa kahvaltıdan 2 saat sonra içebilirsiniz demişti. Ben pek dikkat etmiyorum açıkcası
bebilique Gyno ferro kullanıyorum normalde aç kullan dediler ama bende mide bulantısı kusma yaptı o yüzden gece yatmadan içiyorum, çay kahve yemek yedikten sonra epey zaman geçmiş oluyor böylece.
tunahansmom bebilique bende gece yatmadan içmeyi düşünüyordum ama aç mı içilir bilemedim internette de hep aç yazıyor ama bulantı yapacak diye de korkuyorum 🥹
Mia0121 bebilique ilk demire başladığımda eczacı ferrum yok diye onu vermiş 1 ayı zor geçirdim o kokuyla🙄🤭
tunahansmom Kızlar bir de demir hapı kabızlığa yol açıyor diyorlar yaşayanınız var mı bunu yani gerçekten ben bu ilacı kullandıktan sonra çok fazla kabızlık yaşadım dediniz mi🤷🏼♀️
BusraSahin1 Sabah akşam aç karnına içiyorum ben de. Bulantı çok aç olduğum zaman yapıyor arada ama çok değil. İster istemez alışıyor bünye 😅