Maryhoney Salı günü randevum var nasıl geçiyor video çekmeye izin var mı ne kadar sürdü girenler yazabilir mi 21+1 şuan
ponck-123 Maryhoney iki hafta önce girdim ilk beş dk baktı pozisyon ters gidip çikolata ye dedi 40 dk sonra aldı 15 dk falan baktı pozisyondan ve kilodan dolayı bazı yerleri göremedim diyip gönderdi. Fotoğraf vs vermiyor
Peri-06 Benim ultrasonumu çeken dr çok iyiydi yarım saat civarı sürmüştüm doktor resim olarak alıyor e nabız üzerinden görebiliryorsunuz yine doktorunuza sorun ben resim çekmek istedigimde e nabız a attım ordan görebilirsiniz demişti
Safie2020 ponck-123 15 dk iyi bakmış çoğu 5 dk diyordu Sonra sonuç göstermeye doktora mi gittiniz o güne randevu mi almalıyız sonuç icin
ponck-123 Safie2020 normal de daha fazla bakması gerek. Biz üst kata çıktık ultrason yerine hemen gidin dr nuza tekrar istem atsın dediler koştur koştur gittik geldik ve 2 de olan randevudan 5 de çıktık dr m çıkmıştı tekrar randevu alıp gittim
ponck-123 Safie2020 ben direk oraya çıktım ama tekrar polikliniğe gidin dr istem atsın dedi oradaki başka birine aynısını demişler konuştuk o yüzden bence önce polikliniğe gidin tekrar istem atsınlar sonra üst kata çıkın. Hatta o gün şöyle konuştuk madem tekrar istem atılacak neden gün verdiler
ponck-123 Safie2020 teşekkür ederim ☺️ 🧿 sizin kaçıncı haftanız ? Detaylıdan sonra yazarsınız buraya ☺️
Safie2020 ponck-123 bende 19+4 um. Yazarım inşallah 9 ocakta benimki de cinsiyetimiz kız bir Dr oğlum vsr 😍